Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ανανεωμένη η ελληνόφωνη ιστοσελίδα του Novotel Athenes


Με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και πληροφόρηση του Έλληνα ταξιδιώτη, το Novotel Athenes αποφάσισε να ανανεώσει την ελληνόφωνη ιστοσελίδα του, προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

Μιλώντας σχετικά, ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, κ. Ευριπίδης Τζήκας, λέει: «πιστεύουμε ότι μια σωστή ιστοσελίδα αποτελεί εργαλείο για κάθε επιχείρηση, πόσο μάλλον για τα ξενοδοχεία. ...
Θεωρούμε ότι η ελληνική αγορά παρουσιάζει αυξανόμενη τάση στην αναζήτηση πληροφοριών και στην πραγματοποίηση κρατήσεων μέσω του διαδικτύου και έτσι αποφασίσαμε να ανασχεδιάσουμε την ιστοσελίδα μας, ακολουθώντας τα πρότυπα της πολυεθνικής αλυσίδας Novotel και προσφέροντας στον Έλληνα πελάτη μας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Αυτή η διευκόλυνση πιστεύουμε πως θα εκτιμηθεί από την ελληνική αγορά. Με το γρήγορο ρυθμό που αλλάζουν οι τάσεις στο Internet κρίθηκε αναγκαία η αναβάθμιση, έτσι ώστε να υπάρχει η ευελιξία τροποποίησης της πληροφορίας με βάση τις ανάγκες της αγοράς, διατηρώντας όμως, πάντα, την ταυτότητα της αλυσίδας Novotel».

Στο website υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες για το ξενοδοχείο, τους διαφορετικούς τύπους δωματίων, την κάρτα μέλους ΑCLUB αλλά και τις αίθουσες συνεδρίων και εκδηλώσεων.
Ανακαλύψτε, λοιπόν, το Novotel Athenes στο www.novotelathens.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου