Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλο ενδιαφέρον για την Αθήνα προμηνύεται στην EIBTM 2010


Έντονο ενδιαφέρον για την Αθήνα ως προορισμό συνεδρίων και incentives διαπιστώνει το Athens Convention Bureau, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιήσει πληθώρα συναντήσεων με Hosted Buyers, οργανωτές συνεδρίων και ταξιδιών κινήτρων και μεγάλες εταιρίες (Corporate), κατά την επικείμενη συμμετοχή του στη Διεθνή Έκθεση Συνεδρίων ΕΙΒΤΜ, που θα πραγματοποιηθεί από 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. ...


Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ήδη, δεσμεύτηκε ο μέγιστος αριθμός ραντεβού, καθώς «έκλεισαν» και οι 46 προκαθορισμένες συναντήσεις.
Κατά τα λοιπά, ακόμη εξετάζουμε, μελετάμε, κ.λπ., κ.λπ., τη λειτουργία τοπικών CB’s στο σύνολο της χώρας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ηλεκτρονική ατζέντα των συγκεκριμένων ραντεβού συμπληρώθηκε αμέσως μετά την επίσημη ενεργοποίησή της. Το γεγονός αυτό ωθεί το ACB να καταρτίσει και δεύτερο παράλληλο πρόγραμμα συναντήσεων καθώς υπήρχε ακόμα μεγαλύτερος αριθμός ενδιαφερόμενων να επισκεφθούν το booth της Αθήνας.
Πρόκειται για επαγγελματίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου -Association και Corporate- που προέρχονται από πολλές περιοχές του κόσμου και κυρίως από τις μεγάλες αγορές της Κεντρικής και της Βορείου Ευρώπης καθώς και από τη Βόρειο και Νότιο Αμερική και την Ασία.
Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του ACB στην έκθεση της Βαρκελώνης, ως συνεκθέτης στο Ελληνικό περίπτερο, θα διανεμηθεί στους επισκέπτες και ο πρώτος επίσημος συνεδριακός οδηγός της Αθήνας, το Athens Meeting Planner’s Guide.
Παρά το γεγονός ότι ο οδηγός διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του site (www.athensconventionbureau.gr), το ACB, έχει δεχθεί αρκετά αιτήματα από το εξωτερικό για αποστολή και της έντυπης έκδοσης.
Παράλληλα, θα διανέμεται το ενημερωτικό υλικό και των μελών του ACB, ενώ μετά την έκθεση θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για το σύνολο των επαφών και των αποτελεσμάτων τους.
Κατά τη διάρκεια της EIBTM, το ACB θα συμμετάσχει επίσης στις εκδηλώσεις επαγγελματικής δικτύωσης και σε διοργανώσεις ενημερωτικού χαρακτήρα που προγραμματίζονται στο πλαίσιο της έκθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου