Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Συναντήσεις και ταξίδια, μήπως και έρθουν οι τουρίστες...

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού κ. Στέφανο Ταμβάκη είχε το πρωί στο γραφείο του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης για να συζητήσουν τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Ομογένεια για την στήριξη και την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Ο Υφυπουργός ανέπτυξε στον κ. Ταμβάκη τη στρατηγική της Κυβέρνησης για την εφαρμογή του νέου τουριστικού προτύπου. Ο κ. Ταμβάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης στα θέματα Τουρισμού και μετέφερε στον κ. Νικητιάδη την αμέριστη συμπαράσταση του Απόδημου Ελληνισμού στην Κυβέρνηση.

Μετά τη συνάντηση ο Υφυπουργός αναχώρησε για τριήμερο ταξίδι στη Βιέννη και το Βερολίνο όπου θα έχει επαφές με ομολόγους του για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού, εκπροσώπους του Κοινοβουλίου, τουριστικούς πράκτορες και σωματεία της Ομογένειας. Στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ο κ. Νικητιάδης για την στήριξη του ελληνικού τουρισμού είχε συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες με εκπροσώπους του Γερμανικού Κοινοβουλίου και τον Γερμανό πρέσβη στη χώρα μας όπου κατέληξαν στην περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με την Γερμανική Κυβέρνηση για την στήριξη του ελληνικού τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου