Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Ακυρώσεις πτήσεων της Turkish στην Κωνσταντινούπολη


Λόγω των αναμενόμενων χιονοπτώσεων στην Κωνσταντινούπολη, η Turkish Airlines ακύρωσε 142 πτήσεις από και προς την πόλη και προειδοποίησε ότι μπορεί να υπάρξουν κι άλλες ματαιώσεις δρομολογίων. 
Οι περισσότερες πτήσεις που ακυρώθηκαν είναι εσωτερικού αλλά υπήρξαν και κάποιες ακυρώσεις από αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης, όπως του Μονάζου, του Μιλάνου, του Αμβούργου και της Τεχεράνης. 
Η αεροπορική εταιρεία αναφέρει σε ανακοίνωση στη ιστοσελίδα της πως η χιονόπτωση αύριο στις 31 Δεκεμβρίου θα είναι πιο ισχυρή από τη σημερινή ελαφριά χιονόπτωση που ανεμένεται να γίνει. 
Η ανακοίνωση συνεχίζει λέγοντας πως εξαιτίας αυτών των καιρικών συνθηκών ακυρώθηκαν τα δρομολόγια στα αεροδρόμια Ατατούρκ και Σαμπιχά Γκιοκτσέν της Κωνσταντινούπολης και ενημερώνει και για άλλες πιθανές αλλαγές ή ακυρώσεις δρομολογίων.
Η χιονόπτωση πρόκειται να ξεκινήσει σήμερα και να κρατήσει έως τις 2 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Hürriyet» το γραφείο του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης προειδοποιεί για σφοδρές βροχοπτώσεις συμβουλεύει να αποφεύγονται οι περιττές μετακινήσεις. 
Περισσότερα από 1.000 εκχιονιστικά και μηχανήματα βρίσκονται σε ετοιμότητα για να κρατήσουν ασφαλές και ανοιχτό το οδικό δίκτυο. 
ΠΗΓΗ: www.airnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου