Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Turkish Airlines και Avianca Brazil υπογράφουν συμφωνία code-share


- Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, οι δύο αερομεταφορείς θα προσφέρουν στους πελάτες τους, πρόσβαση σε επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς

Η Turkish Airlines υπέγραψε συμφωνία code-share με την Avianca Brazil, επίσης μέλος της Star Alliance. 
Η Βραζιλιάνικη εταιρεία δήλωσε ότι θα προσθέσει τον κωδικό της (Ο6) σε επιλεγμένες πτήσεις, που θα εκτελούνται από το νέο συνεργάτη της, προσφέροντας στους πελάτες της πρόσβαση στην Istanbul, καθώς και σύνδεση με πολλούς προορισμούς παγκοσμίως. 
Ομοίως, ο Ευρωπαϊκός αερομεταφορέας θα μεταφέρει τους επιβάτες της σε πτήσεις της Avianca Brazil σε πτήσεις πέρα από το Σάο Πάολο, με τον κωδικό TK της Τurkish Airlines. 
Η Turkish Airlines πραγματοποιεί επτά πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ της Istanbul και Sao Paolo και αντίστροφα, που είναι μία από τους στρατηγικούς προορισμούς, σύμφωνα με τα αναπτυξιακά σχέδιά της για τη Νότια Αμερική.
Με τη συμφωνία αυτή, οι δύο αερομεταφορείς θα ενισχύουν τις υπάρχουσες εταιρικές σχέσεις τους, ενώ θα παρέχουν στους πελάτες τους, εναλλακτικές δυνατότητες πτήσεων σε όλο το δίκτυό τους. Επιπρόσθετα, τα μέλη των προγραμμάτων επιβράβευσης ‘Amigo’ της Avianca και ‘Miles & Smiles’ της Turkish Airlines, θα επωφεληθούν μίας σειράς προνομίων, όπως το να είναι σε θέση να κερδίσουν και εξαργυρώσουν πόντους/μίλια σε αυτές τις πτήσεις και να έχουν δυνατότητα αναβάθμιση θέσης, σε κάθε μια από τις 18.500 καθημερινές πτήσεις που εκτελούνται από αερομεταφορείς της Star Alliance προς 1.330 αεροδρόμια, σε 192 χώρες. 
Η ανακοίνωση έγινε από τον Jose Efromovich, πρόεδρο της Avianca Brazil, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των Διευθύνων Συμβούλων του Διοικητικού Συμβουλίου της Star Alliance, που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο, ΗΠΑ. 
"Μέσω αυτής της συμφωνίας, η Avianca θα ενισχύσει τη θέση της ως αξιόπιστο μέλος της Star Alliance στη Βραζιλία και θα επεκτείνει περαιτέρω τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στους πελάτες της, μεταφέροντας τους με άνεση και ασφάλεια παγκοσμίως”, δήλωσε ο Efromovich. “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη σύναψη της συμφωνίας code-share, με την Avianca Brazil και στοχεύουμε στη βελτίωση της συνεργασίας μας, ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητες μετακίνησης που παρέχουμε στους επιβάτες μας μέσα από τα δίκτυα και των δύο αεροπορικών εταιρειών. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συμβάλει και στην Star Alliance” πρόσθεσε ο Temel Kotil PhD, CEO, Turkish Airlines. 
Η Avianca Brazil ενημέρωσε ότι θα υποβάλει τη συμφωνία στις αρχές για έγκριση και θα παρέχει επιπλέον λεπτομέρειες, όπως τα δρομολόγια και την ημερομηνία έναρξης, μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες. 
Υπάρχοντα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης ‘Amigo’ της Avianca, μπορούν από τώρα να κερδίσουν πόντους και να εκδώσουν εισιτήρια της Turkish Airlines, κάτι που ισχύει και για τα μέλη του προγράμματος ‘Miles & Smiles’ της Turkish Airlines. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου