Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η Αμερική έρχεται πιο κοντά με τη Lufthansa


Με 25 προορισμούς προς τη Βόρεια Αμερική, η γερμανική αεροπορική εταιρεία συνδέει απευθείας την Ευρώπη με την άλλη άκρη του Ατλαντικού Αμερική, η χώρα των ατελείωτων ταξιδιωτικών ευκαιριών. 
Από τις απέραντες παραλίες στον ωκεανό έως τα μοδάτα εστιατόρια και τα κοσμοπολίτικα μπαρ αλλά και ψώνια μέχρι αργά τη νύχτα, υπάρχει μια πληθώρα επιλογών διασκέδασης και δραστηριοτήτων από τη μια Ακτή ως την άλλη. 
Τα ατελείωτα αξιοθέατα της φύσης και οι γεμάτες ζωντάνια πόλεις κάνουν το ταξίδι στην Αμερική αξέχαστο. 
Και με τη Lufthansa, το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. 
Με καθημερινές πτήσεις από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, η Lufthansaσυνδέει απευθείας την Ευρώπη με 25 προορισμούς της Βόρειας Αμερικής, μεταξύ αυτών η Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες, το Σαν Χοσέ, η Τάμπα, η Βοστώνη, το Σικάγο, το Βανκούβερ, το Τορόντο και πολλοί άλλοι.
Χωρίς αμφιβολία, η πιο πολυσυζητημένη πόλη στον κόσμο είναι η Νέα Υόρκη και όποιος την επισκέπτεται είναι αδύνατο να μην την αγαπήσει. Με εκατομμύρια ταξιδιώτες κάθε χρόνο να εξερευνούν τα συγκλονιστικά της αξιοθέατα, η Νέα Υόρκη αποτελεί την πιο πολυσυλλεκτική πολιτιστικά πόλη του πλανήτη. Το Μαϊάμι, από την άλλη, προσφέρεται για χαλάρωση. 
Κοκτέιλς, design ξενοδοχεία και εστιατόρια που συχνάζουν διασημότητες έχουν τοποθετήσει την παραλιακή πόλη στον παγκόσμιο χάρτη τουριστικών προορισμών αλλά έχει και πολλά ακόμα να προσφέρει. 
Η ιστορική art deco συνοικία του South Beach αποτελεί από μόνη της ένα λόγο για να επισκεφτείτε αυτό το τμήμα της ακτής. 
Σε ό,τι αφορά τη Δυτική Ακτή, το Λος Άντζελες είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός και ένα από τα σημαντικότερα οικονομικά, πολιτιστικά, επιστημονικά και ψυχαγωγικά κέντρα του κόσμου. Ακολουθείστε τα βήματα των διασημοτήτων στη λεωφόρο WalkofFame και επισκεφθείτε την καρδιά του Hollywood, τα UniversalStudios, εκεί όπου γυρίστηκαν αμέτρητες ταινίες blockbuster. 
Οι πτήσεις προς τη Βόρεια Αμερική εκτελούνται με σύγχρονα αεροσκάφη τύπου AirbusA380 ή BoeingB747 και οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις κατηγορίες θέσης, FirstClass, BusinessClass, PremiumEconomyκαι Economy. 
Και η ώρα του ταξιδιού περνά ακόμα πιο άνετα με την υψηλής ταχύτητας WIFIσύνδεση στο internet που προσφέρεται σε όλα τα αεροσκάφη υπερατλαντικών πτήσεων. Οι τιμές ξεκινούν από 540 ευρώ για τη Νέα Υόρκη, από 570 για τη Βοστώνη, από 602 για το Σικάγο, από 671 για το Λος Άντζελες και από 852 ευρώ για το Μαϊάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου