Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Διπλή διάκριση για το Κτήμα Πόρτο Καρράς στα βραβεία Greek Exports Awards 2015


Σπουδαία διάκριση για το Κτήμα Πόρτο Καρράς αποτελεί η διπλή του βράβευσή του στα Greek Exports Awards 2015, λαμβάνοντας Gold βραβείο στη κατηγορία Top Branded Export Service για τις εξαιρετικές υπηρεσίες οινοτουρισμού που προσφέρει και Silver βραβείο στη κατηγορία Top Export Company Brand. Τα Greek Exports Awards 2015 διοργανώθηκαν για άλλη μια χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Events και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. 
H τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Divani Caravel σε μια λαμπερή βραδιά με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση του ελληνικού επιχειρείν που συνδράμει στην αύξηση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης στη χώρα μας, προσφέροντας παράλληλα αξιόλογα παραδείγματα προς μίμηση για τις υπόλοιπες ελληνικές επιχειρήσεις.

Τα βραβεία παρέλαβε η Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια του Κτήματος Πόρτο Καρράς κα Υλιάνα Στέγγου σημειώνοντας κατά τον ευχαριστήριο λόγο της για το Gold βραβείο στη κατηγορία Top Branded Export Service:
«Η υπηρεσία για την οποία βραβευόμαστε είναι ο οινοτουρισμός - Για όλους εμάς στο Κτήμα Πόρτο Καρράς το οποίο συνδέεται με το ιστορικό Porto Carras Grand Resort, η προώθηση και η ανάδειξη του οινοτουρισμού στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα αποτελούν βασικούς πυλώνες της στρατηγικής που έχουμε αναπτύξει ως Όμιλος. 
Πιστεύουμε πως ο οινοτουρισμός θα μπορούσε να αποτελέσει μία από τις πιο δυναμικές, εναλλακτικές μορφές τουρισμού, συνδέοντας τον πρωτογενή τομέα, ενισχύοντας τη θέση του ελληνικού κρασιού στη διεθνή αγορά και εμπλουτίζοντας το brand της χώρας στο εξωτερικό γενικότερα. 
Ο οινοτουρισμός για εμάς δεν περιορίζεται μόνο στις γευσιγνωσίες, αντιθέτως φροντίζουμε ο κάθε επισκέπτης του Κτήματος Πόρτο Καρράς να έχει μια ολοκληρωμένη οινοτουριστική εμπειρία, επιδιώκοντας ταυτόχρονα την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και της ιστορίας του τόπου που φιλοξενεί τους βιολογικούς μας αμπελώνες, της Σιθωνίας Χαλκιδική». Επιπλέον κατά την παραλαβή του βραβείου στην κατηγορία Top Export Company Brand η κ. Υλιάνα Στέγγου ανέφερε πως «ο εξαγωγικός προσανατολισμός του Κτήματος Πόρτο Καρράς μετρά πάνω από 45 χρόνια και σήμερα εξάγει τα προϊόντα του σε παραπάνω από 15 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. 
Ο παγκόσμιος χάρτης των εξαγωγών παρουσιάζει ιδιαίτερες απαιτήσεις, στις οποίες καλούμαστε να ανταποκρινόμαστε αδιάκοπα, δηλώνοντας το παρόν κάθε χρόνο στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. 
Παράλληλα διοργανώνουμε road shows, γευσινωσίες, virtual tastings και άλλα έχοντας πάντα ως γνώμονα την ενίσχυση της εξωστρέφειας του κλάδου μας και την ανάδειξη της φήμης του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό». 
Η επιβράβευση όλων των προσπαθειών του Κτήματος Πόρτο Καρράς και των ανθρώπων του, έρχεται με διακρίσεις των υπηρεσιών και των εκλεκτών κρασιών του σε διεθνές και πανελλαδικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου