Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ: Προτεραιότητά μας ο Τουρισμός

Κεντρικό σημείο στις στρατηγικές στοχεύσεις της διοίκησης της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βρίσκεται ο τουρισμός, με το 2015 να αποτελεί μία καλή τουριστική χρονιά για την Περιφέρεια, σύμφωνα με τα όσα είπε, μιλώντας σε τοπικό κανάλι της περιοχής ο  Περιφερειάρχης, Γιώργος Παυλίδης.
Το 2015 ήταν μια καλή χρονιά για την τουριστική κίνηση της Περιφέρειας, τόσο στην παράκτια ζώνη, όσο και στα νησιά, ενώ για την τρέχουσα περίοδο η πληρότητα διαμορφώνεται σε υψηλά επίπεδα, κάτι που όπως φαίνεται θα ισχύσει καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών...
 

«Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η πληρότητα είναι σε υψηλά επίπεδα. Αυτό δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Κάποιοι τώρα έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν, να ανατρέψουν αυτό που ισχύει και αυτό που καταλαβαίνει η κοινωνία, αφού όλο το 2015 γινόταν το αδιαχώρητο από τουρίστες», δήλωσε ο κ. Παυλίδης, κατηγορώντας ότι κάποιοι βλέπουν υπό το πρίσμα της μιζέριας την πρόοδο που σημειώνει η Περιφέρεια. 
Αναφερόμενος στο θέμα της τουριστικής προβολής, ο κ. Παυλίδης τόνισε ότι η Περιφέρεια κάνει πάρα πολλά για την προβολή της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποιοι απαλλάσσονται από την υποχρέωση να προβάλλουν τις περιοχές τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου