Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Ελληνικά Ξενοδοχεία: Πρώτο στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών...


 … το Ikaros Beach Luxury Resort & Spa, σύμφωνα με την κατάταξη Hotelometer 

- Δείτε τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία

Τέσσερα νέα ονόματα είναι μεταξύ των δέκα πιο δημοφιλών ελληνικών ξενοδοχείων για τους Γερμανούς παραθεριστές, ενώ μικρές αλλαγές παρατηρούνται στην Τουρκία και την Ισπανία, σύμφωνα με την κορυφαία κατάταξη του The FVW Hotelometer Νοεμβρίου 2015.
Το μεγαλύτερο άλμα στην Ελλάδα έγινε από το Apollonia Beach Resort, το οποίο εισήλθε στην πρώτη δεκάδα, συγκεκριμένα στην τρίτη θέση...
Οι άλλοι τρεις «νεοφερμένοι» για το δεκαπενθήμερο 16 έως 29 Νοεμβρίου, είναι τα ξενοδοχεία: Kernos Beach (5ο), Creta Maris Beach (6ο) and the Agapi Beach (7ο). Κορυφαία θέση «κατέκτησε» το Ikaros Beach Luxury Resort & Spa στην Κρήτη, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Lyttos Beach. 
Οι οικογένειες έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα Lyttos Beach, Ikaros Beach and Apollonia, ενώ τα ζευγάρια έδειξαν την προτίμησή τους στα Ikaros Beach, Kernos Beach και Agapi Beach.
Στην Τουρκία, το Delphin Imperial ανέβηκε από την ένατη στη δεύτερη θέση, πίσω από το Aydinbey Kings Palace και μπροστά από το Trendy Aspendos Beach. Το Aydinbey, το Primasol Hane Family και το Trendy Aspendos Beach ήταν οι τρεις πρώτες επιλογές για οικογένειες, ενώ τα ζευγάρια έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το Aydinbey Kings Palace, το Delphin Imperial και το Commodore Elite Suites. 
Μικρές διαφοροποιήσεις παρατηρήθηκαν στην ισπανική κατάταξη κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, με το Lopesan Costa Meloneras να παραμένει νούμερο ένα, μπροστά από το Iberostar Playa Gaviotas και το Sotavento Beach Club. Οι οικογένειες προτίμησαν το Sotavento Beach Club, το Iberostar Club Cala Barca και το Viva Cala Mesquida, ενώ το Lopesan Costa Meloneras, το Iberostar Playa Gaviotas και το Iberostar Fuerteventura Palace παρέμειναν τα τρία φαβορί για τα ζευγάρια. 
Το The FVW Hotelometer αποτελεί τη δεκαπενθήμερη κατάταξη των πιο δημοφιλών παραθεριστικών ξενοδοχείων στην Ισπανία, την Τουρκία και την Ελλάδα, με βάση στοιχεία στο σύστημα κρατήσεων TravelTainment, που χρησιμοποιείται από Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και online συστήματα κρατήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου