Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Σήμερα τα "σπουδαία" με την έναρξη της WTM


- #Τake me there από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Δείτε αποκλειστικά το νέο λογότυπο!!!
- Στην WTM το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ με την 12η έκδοση Best hotels in Greece
- Συνεργασία της ΠΝΑΙ με CNN και BBC, στο περίπτερο ο Richard Quest 


Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η WTM στο Λονδίνο, η δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στον κόσμο και η μεγαλύτερη για επαγγελματικό κοινό.
Οι προοπτικές είναι ευοίωνες για την Ελλάδα, καθώς οι κρατήσεις προς την χώρα μας που έχουν ήδη ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη δείχνουν αξιοσημείωτη αύξηση, ενώ και το γενικότερο κλίμα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ευνοεί τον ελληνικό Τουρισμό.
Βέβαια το θετικό κλίμα για τη χώρα  μας, μένει να μην διαταραχθεί από ενέργειες στο εσωτερικό της χώρας.
Θυμίζουμε ότι και πέρυσι το κλίμα ήταν εξαιρετικό για  την Ελλάδα, ως που ξεκίνησε η πολιτική αστάθεια και οι απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις, με τα αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε.
Το ελληνικό περίπτερο σταθερά καλό, "πατώντας" στην εμπειρία και την εικόνα των τελευταίων ετών, ενώ από χθες στο Λονδίνο βρίσκεται και η υπουργός αναπληρωτής Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
Στα highlights της εφετινής WTM η εξαιρετική, καλύτερη από κάθε άλλη φορά παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Η παρουσία της, που είναι εξαιρετικά αναβαθμισμένη, αποτελώντας παράδειγμα για όλες τις ελληνικές περιφέρειες, αλλά και τουριστικούς οργανισμούς που ειδικεύονται σε τουριστική προβολή, περιλαμβάνει μια σειρά κορυφαίων ενεργειών, όπως:
- η χορηγία στην περίφημη "πυραμίδα" στην είσοδο της WTM, που είναι ντυμένη Ελλάδα και Νότιο Αιγαίο
- η συνεργασία με το CNN παγκοσμίως, από την οποία προέκυψε και το νέο λογότυπο και το σλόγκαν της ΠΝΑΙ. Μάλιστα στο πλαίσιο της   συνεργασίας αυτής το περίπτερο της ΠΝΑΙ, που έχει διαμορφωθεί σε τηλεοπτικό studio, θα επισκεφθεί ο διάσημος ανκορμαν του καναλιού Richard Quest, κάνοντας δηλώσεις για το παγκόσμιο δίκτυο του CNN, συνομιλώντας στον "αέρα" με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και καλώντας τους πολίτες να επισκεφθούν την Ελλάδα και τα νησιά του νοτίου Αιγαίου για τις διακοπές τους.
- ένα μοναδικό περίπτερο 105 τετραγωνικών μέτρων, με εξαιρετική αισθητική, διαμορφωμένο σε studio, με  ένα εντυπωσιακό video wall στο οποίο δεσπόζει το νέο λογότυπο και το σλόγκαν #take me there.
- η συνεργασία με το BBC
Στην WTM συμμετέχει όπως κάθε χρόνο, με την εφετινή 12η έκδοσή του το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ με την έκδοση Best Hotels in Greece.
To εξώφυλλο κοσμούν φωτογραφίες 4 κορυφαίων και πολυβραβευμένων ελληνικών ξενοδοχείων, καθώς επίσης και το νέο λογότυπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Τέλος για πρώτη φορά, τα πολλά τελευταία χρόνια, έχει εξαγγελθεί απεργία από αύριο, του μέσου σταθερής τροχιάς (DLR) που συνδέει το εκθεσιακό κέντρο Excel, με το δίκτυο του μετρό. Εάν τελικά η απεργία αυτή υλοποιηθεί, θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στιος μετακινήσεις από και προς το Excxel και όχι μόνο... 
Καλή αρχή στο ελληνικό περίπτερο και τους Έλληνες εκθέτες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου