Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

WTM 2015: Εντυπωσιακή η παρουσία του Νοτίου Αιγαίου


- Στο εντυπωσιακό περίπτερο της  ΠΝΑΙ ο Richard Quest και ο αντιπρόεδρος του CNN
- Εξαιρετική η εικόνα στην πυραμίδα, στην κεντρική είσοδο της WTM
- Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες θαύμασαν την μοναδικότητα των 669 νησιών
- Νέα τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 
-  Προϊόν της στρατηγικής συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το CNN η νέα τουριστική ταυτότητα - ομπρέλα για όλα τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
- Γιώργος Χατζημάρκος: Το μέλλον το χτίζουμε, δεν το περιμένουμε!
- Συνέντευξη Χατζημάρκου στο money-tourism.gr. Δείτε το video από την πυραμίδα 
- Συνεργασία και με το BBC!!!

Η νέα τουριστική ταυτότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία θα αποτελεί και την ομπρέλα προβολής όλων των νησιών της Περιφέρειας στο εξωτερικό, παρουσίαστηκε στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας τουριστικής έκθεσης WTM.
 Το νέο λογότυπο και σλόγκαν αποτελούν προϊόν της στρατηγικής συνεργασίας της Περιφέρειας με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN, από το οποίο ξεκινά και η διεθνής προβολή της. 
Η συνολική αναμόρφωση της τουριστικής πολιτικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που με σεβασμό στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του καθενός από τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου θα αγκαλιάσει όλα τα νησιά και θα λειτουργήσει ως ομπρέλα για όλους τους μεγάλους ή μικρότερους τουριστικούς προορισμούς, χτίζεται μέρα με τη μέρα μέσα από συνεργασίες με τους καλύτερους στον κόσμο. 
Στο μεταξύ στο πλαίσιο των επαφών των στελεχών της ΠΝΑΙ στο Λονδίνο, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου συναντήθηκε με στελέχη του BBC, προκειμένου να προχωρήσει η συνεργασία των δύο πλευρών για την τουριστική προβολή των νησιών.
Δείτε τι είπε σε συνέντευξή του στο money-tourism.gr ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος:


Η φετινή έκπληξη των εκατοντάδων επισκεπτών της World Travel Market είναι η επιβλητική πυραμίδα της εισόδου του συνεδριακού χώρου, όπου ντύνεται για πρώτη φορά με οθόνες στις οποίες παρουσιάζονται αποκλειστικά και μόνο τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Το  μοναδικό αυτό βίντεο, δημιούργησε το CNN και στη συνέχεια θα προβάλλεται από το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο.
Το μεσημέρι της Δευτέρας το Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου επισκέφθηκε ο διάσημος άνκορμαν του CNN Richard Quest όπου τον υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μαριέττα Βακιάνη Παπαβασιλείου.
"Η νέα τουριστική στρατηγική της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έρχεται να απαντήσει στις προκλήσεις της εποχής, να αναδείξει την ιδιαίτερη ταυτότητα του κάθε νησιού και να επανατοποθετήσει όλα τα νησιά μας στις διεθνείς αγορές, στη θέση που τους αξίζει, την Κορυφή.
Κορυφαίοι επαγγελματίες από όλον τον κόσμο δούλεψαν για την νέα διεθνή ταυτότητα της Περιφέρειάς μας, αντάξια της δυναμικής και της προοπτικής των υπέροχων αυτών προορισμών.
Το μέλλον το χτίζουμε, δεν το περιμένουμε! " δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου