Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

WTM 2015: Γιάννης Μισθός, αύξηση 10% !!!


- Αύξηση 10% από την αγγλική αγορά το 2016!!!

"Οι δυο πρώτες ημέρες της έκθεσης κλείνουν με ιδιαίτερη επιτυχία και ενδιαφέρον για την Ελλάδα.
Κοντά στο ήδη εντυπωσιακό περίπτερο της Ρόδου ήλθε να προστεθεί το εκπληκτικό περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η παρουσία της όποιας ξεχώρισε στην έκθεση με το τεράστιο video wall στην είσοδο, όπου διαφημίζονται όλα τα νησιά. 
Πέρυσι την ίδια περίοδο μιλάγαμε ήδη για την μεγάλη άνοδο της αγγλικής αγοράς , άνοδο στην οποία συντέλεσαν παράγοντες όπως η ισοτιμία ευρώ λίρας, η κατάσταση στις χώρες της βόρειας Αφρικής, καθώς επίσης και αυτό καθαυτό το προιόν μας, όπου πάντα είναι ανταγωνιστικό και ελκυστικό για την συγκεκριμένη αγορά. 
Φέτος τα στοιχεία είναι το ίδιο ενθαρρυντικά, αλλά πιστεύω θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην πορεία όπου θα εξαρτηθούν απο γεγονότα και καταστάσεις στην Ελλάδα. 
Η πολιτική σταθερότητα και το προσφυγικό, είναι δύο θέματα που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην πορεια των κρατήσεων σε μια αγορά ιδιαίτερα ευάλωτη".
Αυτά τονίζει σε δηλώσεις του στο money-tourism.gr, o κ. Γιάννης Μισθός, διευθύνων σύμβουλος του AMATHUS και προχωρά σε μια ιδιαίτερα σημαντική πρόβλεψη, τονίζοντας: 
"Προς το παρον βλεπω αυξηση της ταξης του 10% , στην οποια συμβαλλουν επισης οι καλες προσφορες early booking που εχουμε ολοι μας υπογραψει για το 2016. 
Φυσικα οσο μεγαλωνει αυτος ο αριθμος προκρατησεων τοσο θα επιρεαζονται προς τα κατω οι τελικες μας τιμες και τα εσοδα . Τα ξενοδοχεια μας παντα ηταν στις πρωτες θεσεις στην αγγλικη αγορα . 
Περυσι καναμε μεγαλο αλμα προς τα πανω και φετος βλεπουμε αναλογη αυξηση . 
Χρειαζεται ομως προσοχη και ειμαστε συγκρατημενα αισιοδοξοι διοτι αν η ολη αυξηση ελθει με προκρατησεις θα χαθει μερος τις τελικης τιμης, η οποια ηδη εχει επηρεαστει απο την αυξηση του ΦΠΑ. 
Βεβαια το ολο αποτελεσμα εχει ελθει στοχευμενα, με προωθητικες ενεργειες marketing , με road shows , sales calls etc στην συγκεκριμενη αγορα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου