Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η Turkish Airlines εγκαινιάζει πτήσεις στο Durban ...


... αυξάνοντας τους προορισμούς της προς την Αφρική στους 46 

Έχοντας ήδη το 4ο μεγαλύτερο δίκτυο πτήσεων στον κόσμο και πετώντας προς 279 προορισμούς σε 110 χώρες, η Turkish Airlines συνεχίζει να αναπτύσσεται με την προσθήκη ενός νέου προορισμού. 
Με τις πτήσεις προς το Durban (Νότια Αφρική), αυξάνει τους προορισμούς της προς την Αφρική στους 46. 
Η Turkish Airlines, η οποία βραβεύθηκε ως "Best Airline in Europe"* για πέμπτη συνεχή φορά, προσθέτει το Durban στο παγκόσμιο δίκτυό της. 
Ξεκινώντας από την 5η Νοεμβρίου, οι αναφερθείσες πτήσεις θα εκτελούνται με δρομολόγιο: Istanbul-Johannesburg-Durban-Johannesburg-Istanbul και συχνότητα τέσσερις φορές την εβδομάδα.
Υπενθυμίζεται ότι η ΤΑ ιδρύθηκε το 1933 με στόλο μόλις πέντε αεροπλάνα. 
Μέλος της Star Alliance, η Turkish Airlines είναι σήμερα μια αεροπορική εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο 296 αεροσκαφών (επιβατηγά και φορτηγά) που εκτελούν πτήσεις προς 277 πόλεις σε όλο τον κόσμο. 
Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες, έχει λάβει αρκετά «Βραβεία Επιβατών» από την Airline Passenger Experience Association (APEX). Το 2015, η Turkish Airlines επιλέχθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ως «Europe’s Best Airline» και για έβδομη συνεχή φορά «Best Airline in Southern Europe». Έχοντας κερδίσει τα διεθνή βραβεία "Best Economy Catering Service" το 2010, "Best Business Catering Service" το 2013 και "Best Business Catering Service" το 2014, στην Turkish Airlines απονεμήθηκαν φέτος τα βραβεία "World’s Best Business Class Lounge Dining" και "World’s Best Business Airline Lounge" στηv έρευνα της Skytrax. 
Η Turkish Airlines πετάει σε περισσότερες χώρες στον κόσμο από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία (110 χώρες στις πέντε ηπείρους), σύμφωνα με τον Επίσημο Οδηγό Αερογραμμών του UMB. Το 2013, η Turkish Airlines, διακρίθηκε ως «Best Airline in Europe» από τη Skytrax. Νικήτρια του βραβείου "World’s Best Economy Class On-Board Catering", η Turkish Airlines ήταν επίσης ο αποδέκτης του βραβείου "Best Business Class Catering" το 2013 από τη Skytrax.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου