Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Συμμετοχή Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας στη Swiss Travel Day


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 η συμμετοχή του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας, αρμόδιου στις αγορές Αυστρίας, Ελβετίας και Ουγγαρίας, στο Travel Trade Workshop Ζυρίχης, στις εγκαταστάσεις του συνεδριακού κέντρου της ελβετικής πόλης. 
Το ολοήμερο workshop αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τον τουριστικό κύκλο της χώρας προσφέροντας τη δυνατότητα, μέσα από ένα επιτυχημένο πρόγραμμα παρουσιάσεων, εκδηλώσεων και σεμιναρίων, επαφής με σημαντικό αριθμό τουριστικών πρακτόρων και αεροπορικές εταιρείες. 
Από πλευράς ΕΟΤ παρουσιάστηκαν προορισμοί που εμπεριέχονται στα προγράμματα των Ελβετών διοργανωτών ταξιδίων, αλλά δόθηκε έμφαση στα ταξίδια καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς και οι δυνατότητες city break στην Ελλάδα.
Σε συνέχεια της συμμετοχής του Γραφείου ΕΟΤ στην Swiss Travel Day, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, εκδήλωση αποκλειστικά για εκπροσώπους ΜΜΕ, όπου έγινε παρουσίαση της Ελλάδας, των ταξιδιών πόλεων, των δυνατοτήτων island hopping και των δραστηριοτήτων που έχει σχεδιάσει το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας για τη μέγιστη δυνατή προβολή της χώρας μέσω άρθρων και αφιερωμάτων στην ελβετική αγορά το 2016. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2015 διοργανώθηκαν ταξίδια δημοσιογράφων από έγκυρα και ευρέως γνωστά έντυπα της γαλλόφωνης και γερμανόφωνης Ελβετίας, αλλά και ταξίδια με τη συμμετοχή τουριστικών bloggers, οι οποίοι συνέβαλαν θετικά στην προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού. 
Το έντονο ενδιαφέρον, στο πλαίσιο του διημέρου, από επαγγελματίες του κλάδου και δημοσιογράφους αποδεικνύουν τη θετική δυναμική ανάπτυξης που υπάρχει στην ελβετική αγορά. Επισημαίνουμε ότι κάθε χρόνο περίπου 380.000 Ελβετοί επισκέπτονται τη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου