Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

H πρώτη παρουσία του Δήμου Παξών στην WTM ΛΟΝΔΙΝΟΥ 2015



Ο Δήμος Παξών σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την παρουσία του Αρχιπελάγους των Παξών στο διεθνές τουριστικό γίγνεσθαι , συμμετείχε από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου 2015 στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση WTM του Λονδίνου .
Η WTM είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ευρώπης, δίνοντας κάθε χρόνο το στίγμα και τις τάσεις για την προσεχή τουριστική σαιζόν. 
Ο Δήμος Παξών φιλοξενήθηκε στο ξεχωριστό φέτος περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που πρόβαλλε το ονειρικό Ιόνιο με ένα νέο στρατηγικό σχεδιασμό .
Στη διάρκεια της έκθεσης, η ΠΙΝ με τον συντονισμό του Αντίπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ.Σπ.Γαλιατσάτου διοργανώθηκαν ,πλήθος συνεντεύξεων μεταξύ των οποίων τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων,Traveller National ,CNN , Family Traveller,Mega International αλλά και μικρότερα τοπικά ΜΜΕ όπως το Corfu Channel ,London city tv κ.α .
Κατά την 2η μέρα οργανώθηκε εκδήλωση από γεύσεις και προϊόντα από όλο το Ιόνιο , κερδίζοντας τις εντυπώσεις . 
Παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων, η ποικιλόμορφη διάσταση της θάλασσας του Ιονίου κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα τοπικά χαρακτηριστικά κάθε νησιού . 
Από τους Παξούς παρεβρέθηκαν ο Δημ.Σύμβουλος κ. Γ.Λύχνος και ο παξινός επιχειρηματίας κ. Γ. Βλαχόπουλος , που μίλησαν για το νησί σε πολλά από τα ΜΜΕ και ήρθαν σε επαφή με ταξιδιωτικούς πράκτορες (tour operator), στοχεύοντας να ξεχωρίσουν οι Παξοί, ως τουριστικός προορισμός υψηλών standard ,κρυφών αποδράσεων των V.I.P,με πεντακάθαρες παραλίες , ένα νησί με παράδοση ,πλούσιο σε ιστορικά μνημεία ,κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην τοπική κουζίνα και φιλοξενία. 
Ο Δήμος Παξών δημιουργεί και προωθεί το ¨ brand name ¨ του νησιού «7 νησιά …ένας μύθος!» , βασισμένο ακριβώς στα χαρακτηριστικά των Παξών ,ένα αρχιπέλαγος ποικιλόμορφο , για αυτούς που επιλέγουν το διαφορετικό , την πραγματική γραφική ,νησιώτικη Ελλάδα ,βυθισμένο στο μπλέ του Ιονίου. 
Ο Δήμος Παξών θα συνεχίσει την προσπάθεια προβολής του νησιού και θα παρευρίσκεται και στην έκθεση FILOXENIA – Θεσσαλονίκης 12- 15 Φεβρουαρίου ,έχοντας ήδη προωθήσει μέσω της ΗΕLEXPO τον διαγωνισμό . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου