Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Αποκλειστική δήλωση Έλενας Κουντουρά στο money-tourism.gr


- Τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς t.o's είδε η κα. Κουντουρά 
- Παρών το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στην WTM για 21η χρονιά και με την 12η έκδοσή του
- Δείτε και εδώ τη δήλωση

Την αισιοδοξία της για την τουριστική περίοδο του 2016, όπως αυτή προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της αγοράς, αλλά και τις πολλές και σημαντικές επαφές που έκανε και κάνει στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της WTM, εκφράζει σε δήλωσή της στο money-tourism.gr και στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, η υπουργός αναπληρωτής Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. 
Η Ελληνίδα υπουργός έκανε ιδιαίτερη μνεία στο υψηλό value for money, του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και υπογράμμισε ότι το 2016, όλη η υποδομή του ελληνικού τουρισμού θα είναι "πιο έτοιμη" και σε καλύτερη κατάσταση, από το 2015. 
Η κα. Κουντουρά είχε συναντήσεις μεταξύ άλλων με τον πρόεδρο της ΑΒΤΑ Noel Josephides, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Thomas Cook Chris Mottershead, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Monarch Travel Group Richard Francis, τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI David Burling, την διευθύντρια Ηνωμένου Βασιλείου της easyjet Sophie Dekkers, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Jet2 Steve Heapy, ενώ είχε συναντήσεις και παραχώρησε συνεντεύξεις σε κορυφαία παγκόσμια δίκτυα. 
Και βέβαια ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη συνάντηση που είχε με τον κορυφαίο ανκορμαν του CNN Richard Quest.
Επανερχόμαστε και με άλλες λεπτομέρειες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου