Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Νέες πτήσεις της Lufthansa προς Κέρκυρα


Οι επιδόσεις των Ιονίων Νήσων στην τουριστική επισκεψιμότητα κατά το 2015, παρά τις γνωστές αντιξοότητες, καθώς και οι αυξημένες προκρατήσεις για το 2016, "μαγνητίζουν" την τουριστική αγορά. 
Δεν είναι καθόλου τυχαία η αύξηση των προγραμμάτων των Tour Operator για το 2016 και κατ επέκταση η αύξηση των αεροπορικών θέσεων, ούτε το γεγονός της αύξησης των πτήσεων της Rynair, της British Airways, κ.λπ.. 
Σε επιβεβαίωση των παραπάνω, ήλθε η ανακοίνωση της έναρξης των πτήσεων και από την Lufthansa στην διαδρομή Μόναχο - Κέρκυρα – Μόναχο. 
Σε επιστολή της η προισταμένη του ΕΟΤ Γερμανίας Ευτυχία Αϊβαλιώτου, προς τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμύ Ιονίων Σπύρο Γαλιατσάτο, αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής:
"Αξιότιμε κ. Γαλιατσάτο, σας πληροφορούμε ότι η αεροπορική εταιρεία Lufthansa μας γνωστοποίησε τη δρομολόγηση της κάτωθι νέας απευθείας σύνδεσης "Μόναχο - Κέρκυρα", η οποία θα ξεκινήσει στις 15 Μαϊου 2016: MUC-CFU 0645-0940 (local time) CFU-MUC 1045-1145 (local time).
Η απόφαση της δρομολόγησης της εν λόγω πτήσης ελήφθη στο πλαίσιο της διεύρυνσης του δικτύου της Lufthansa σε νέους, δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς και λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά στοιχεία που έθεσε στη διάθεση του Γραφείου μας η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, κατόπιν σχετικού αιτήματος. 
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας".

Καλά νέα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου