Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο Όμιλος Μουζενίδη και η Ellinair στην 31η Philoxenia


Στο πλέον σημαντικό τουριστικό γεγονός της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, την 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia (Helexpo 12-15/11/15) θα συμμετάσχει ο Όμιλος Τουριστικών Επιχειρήσεων Μουζενίδη (Mouzenidis Group Holding). 
Ο Όμιλος Μουζενίδη, ο οποίος αποτελείται από 18 συνολικά επιχειρήσεις με κορυφαία την ιδιόκτητη αεροπορική εταιρεία Ellinair, θα δώσει το παρόν με ένα εντυπωσιακό stand 120 τετραγωνικών στο περίπτερο 15, θέση 32. 
Την Παρασκευή 13/11 και ώρα 17:00 στην αίθουσα Θεσσαλονίκη του Bελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου, θα λάβει χώρα η παρουσίαση του νέου πτητικού προγράμματος της Ellinair, καθώς και των προγραμμάτων του Mouzenidis Travel, για την εορταστική περίοδο Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά – Θεοφάνεια.
Θα ακολουθήσει κλήρωση με δώρα και πολλές εκπλήξεις. 
Με τη φετινή συμμετοχή του στην Philoxenia 2015 ο Όμιλος Μουζενίδη φιλοδοξεί να προβάλλει τις εντυπωσιακές δυνατότητες των εταιρειών του, που με συγκριτικό πλεονέκτημα την αυτοδυναμία του Ομίλου και την παρουσία του σε 80 χώρες του κόσμου, προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα, όλων των θεματικών μορφών τουρισμού. 
Στην Philoxenia 2015 ο Όμιλος Μουζενίδη αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο επαγγελματικών επαφών, αλλά και επισκεπτών στο περίπτερό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου