Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Και το Χειμώνα ανοιχτή η Ακτή Βουλιαγμένης


Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ) ανακοινώνει ότι, η Ακτή Βουλιαγμένης θα λειτουργήσει για το κοινό και κατά τη διάρκεια της φετινής χειμερινής περιόδου. Συγκεκριμένα, για το διάστημα από 16/10/2015 έως 15/4/2016 θα λειτουργεί μόνο το κεντρικό ταμείο και το Ωράριο Λειτουργίας τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις αργίες θα είναι 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ. 
Στη διάθεση των επισκεπτών θα υπάρχει ικανός αριθμός ξαπλωστρών στο κεντρικό σημείο της Ακτής, ενώ για την ασφάλεια των λουομένων θα παρέχονται ναυαγοσωστικές υπηρεσίες. 
Η τιμή εισόδου για το παραπάνω διάστημα θα ανέρχεται σε 1€ κατ΄άτομο, ενώ για τις ειδικές κατηγορίες η τιμή θα είναι 0,5 € και για παιδιά έως 6 ετών και ΑΜΕΑ δωρεάν.
Επιπλέον, η ΕΤΑΔ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της, απορροφά την αύξηση του ΦΠΑ διατηρώντας σταθερές τις τιμές όλων των ειδών που πωλούνται στα αναψυκτήρια και τα πωλητήρια αναμνηστικών ειδών των υποκαταστημάτων Σπήλαιο Διρού Λακωνίας και Μουσείο Αχίλλειο Κέρκυρας που διαχειρίζεται, με σκοπό να ενθαρρύνει τους επισκέπτες και να διατηρήσει τα υψηλά επίπεδα προσέλευσης σε αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου