Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Έφτασαν στο Ηράκλειο 320 Ρώσοι πράκτορες


Στο Ηράκλειο βρίσκονται από τις 15:30 χθες το μεσημέρι 320 μεγάλοι και διακεκριμένοι Ρώσοι πράκτορες,φιλοξενούμενοι της TEZ TOUR HELLAS. 
Οι Ρώσοι επισκέπτες έφτασαν στον αερολιμένα Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης με απ´ ευθείας πτήση, που εκτέλεσε ένα αεροσκάφος AIRBUS 330 που ανήκει στον ίδιο επιχειρηματικό ταξιδιωτικό όμιλο και πιο συγκεκριμένα στην εταιρία I FLY που είναι επίσης Ρωσικών συμφερόντων. 
Όπως και τις προηγούμενες ημέρες σας ενημερώσαμε,η επίσκεψη αυτή έχει διπλή σημασία,ωστόσο εξ αιτίας των τελευταίων εξελίξεων στην περιοχή και την κρίση στις σχέσεις μεταξύ Ρωσίας - Τουρκίας,αποκτά και μια πολύ σημαντική διάσταση αφού με σημερινές του δηλώσεις ο ίδιος ο πρόεδρος Βλ.Πούτιν ξεκαθάρισε " τέρμα ο τουρισμός στην Τουρκία "(...) με ότι αυτό συνεπάγεται. 
Στις πρώτες δηλώσεις τους τόσο ο Γενικός Δ/ντης Ελλάδος Μαν. Απλαδενάκης όσο και ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γ. Πλιάκας, δήλωσαν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια αυτή και τις προεκτάσεις της.
Στην υποδοχή τους νωρίτερα η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου αλλά και Κρητικό συγκρότημα έδωσαν το δικό τους χρώμα στην άφιξη. 
Δεν έλειψαν τα Κρητικά κεράσματα,ενώ το ρακόμελο έκλεψε την καρδιά του. 
Η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο της αλυσίδας ALDERMAR της οικογένειας Αγγελόπουλου στον Ανισαρά Χερσονήσου,ενώ σήμερα  θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση εργασίας,στην οποία αναμένεται να παραβρεθεί και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου