Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Συνεχίζεται για 11η ημέρα το Παγκόσμιο Τουρνουά Σκάκι Νέων - Νεανίδων 2015 στο Porto Carras Grand Resort


Για 11η συνεχή ημέρα πραγματοποιείται στο Porto Carras Grand Resort το Παγκόσμιο Τουρνουά Σκάκι Νέων - Νεανίδων 2015 με μεγάλη επιτυχία. 
Οι μοναδικές συνεδριακές εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort και οι άρτια εξοπλισμένες αίθουσες εκδηλώσεων, φιλοξενούν τους 1.600 νεαρούς αθλητές και αθλήτριες από 100 και πλέον χώρες, οι οποίοι σημειώνουν εξαιρετικές σκακιστικές επιδόσεις. 
Αξίζει να σημειωθεί πως για τη φιλοξενία του Παγκόσμιου Τουρνουά Σκάκι χρησιμοποιούνται εκτός από τo συνεδριακό κέντρο Olympic Hall – το μεγαλύτερο και πληρέστερο συνεδριακό κέντρο στη Β. Ελλάδα, συνολικής χωρητικότητας 2.300 συνέδρων - όλες οι συνεδριακές αίθουσες των ξενοδοχείων Porto Carras Meliton 5* και Porto Carras Sithonia 5*.
Επιπλέον οι event specialists του Porto Carras Grand Resort έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας για όλους τους επισκέπτες του resort για τις ημέρες από 24 Οκτωβρίου εώς 6 Νοεμβρίου 2015. 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει party με djs στο Νight Club του Porto Carras Sithonia 5*, happenings και διαγωνισμούς στο ολοκαίνουριο χώρο Bowling Food & Drinks στο Porto Carras Meliton 5*, ενώ για τη νικήτρια ομάδα της ημέρας το Porto Carras προσφέρει σε όλα τα μέλη της μια θαλασσοθεραπεία στις βραβευμένες από τα World Luxury Spa Awards 2015 εγκαταστάσεις των Κέντρων Θαλασσοθεραπείας & Σπα των δύο ξενοδοχείων. 
Eπίσης, όλοι οι συμμετέχοντες και επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αξέχαστες βραδιές στα εστιατόρια και μπαρ του resort, να επισκεφτούν τα μοναδικής ομορφιάς ιδιωτικά λιμανάκια και τις παραλίες του Porto Carras, να ζήσουν μια ξεχωριστή οινοτουριστική εμπειρία κάνοντας οινογευσία στην αίθουσα Μελισσάνθη δοκιμάζοντας τα βιολογικά κρασιά του Κτήματος Πόρτο Καρράς, αλλά και να επιδοθούν σε αθλητικές δραστηριότητες όπως γκολφ, καταδύσεις, ιππασία, τέννις και πολλά ακόμη στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου