Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Προσφορές από το Tagli Resort στην Αράχωβα


Μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά λανσάρει το Tagli Resort στην Αράχωβα για το Φθινόπωρο: Διαμονή 3 ημέρες/2 διανυκτερεύσεις με τιμή 260,00 τα 2 άτομα σε Junior Suite με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στον Παρνασσό. 
Απολαύστε αξέχαστη διαμονή με πλούσιο πρωινό American style και δωρεάν wi-fi internet access στο Tagli Resort & Spa 5* στην Αράχοβα. 
Η προσφορά ισχύει από 01/10/2015 έως και 30/11/2015. 
Απολαυστική διαμονή 2 διανυκτερεύσεων σε Junior suite 2 ατόμων, περιλαμβάνει διαμονή σε υπερπολυτελή Junior suite με μπαλκόνι και μοναδική θέα πλούσιο πρωινό American style παροχή επώνυμων amenities στο δωμάτιο παροχή coffee & tea facilities στο δωμάτιο Δωρεάν Wi-Fi internet access.
Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό δωματίων 
To Tagli Resort & Spa 5* στο Λιβάδι της Αράχωβας ενα νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων που παντρεύει αρμονικά την απλότητα με την πολυτέλεια ,την παράδοση με την εξέλιξη και την αναζωογονητική αύρα του βουνού με την απόλυτη χαλάρωση. 
Κάντε κράτηση τώρα ! 
Το Tagli resort & spa διαθέτει online σύστημα κρατήσεων , μέσω του οποίου μπορείτε άμεσα να ελέγξετε διαθεσιμότητα και τιμές με το πάτημα ενός κουμπιού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου