Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Σε πολυχώρο τέχνης μεταμορφώνεται το GRECOTEL PALLAS ATHENA


Το ξενοδοχείο GRECOTEL PALLAS ATHENA, του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη Grecotel, σας προσκαλεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, ώρα 16.30-22.30, στο θεσμό του Fashion Room Service στην XXL εκδοχή του που διοργανώνει το περιοδικό “ΟΖΟΝ Raw”. 
Στα 16 ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια από νέους σχεδιαστές από το χώρο της μόδας, της διακόσμησης, του art & design θα εκθέσουν οι: Δάφνη Βαλέντε (κόσμημα), Ag2 Handcraft Jewelry & Design Workshop, Κatarina Vasickova (χαρακτικά), Christina Brampti Contemporary Jewels, Athens Biennale (εικαστικά), JP John Pan (ρούχα, αξεσουάρ), V-Dot Photography, Lanamouss (κόσμημα), ERGO by Αnastasia Spanthi - Namaste.J (ρούχα, κοσμήματα), MáL-Le by A.Maleviti, Ekaterini Jewellery Design, Saucony Originals (παπούτσια), Brainshot (ρούχα), Heartbeatink (ρούχα), Chrysokona Mavrou Jewellery & Objects, Nomoora Jewellery by Petros Mantouvalos.
Επίσης, εγκαινιάζεται Έκθεση Φωτογραφίας 29/10 – 29/11/2015, των διακεκριμένων φωτογράφων: Γιώργου Τατάκη, με θέμα “Meteora:Katanixis” και του Βρετανού Simon Rose, με θέμα “Life in Motion”. O Γιώργος Τατάκης εκθέτει για πρώτη φορά ασπρόμαυρες φωτογραφίες του από τα Μετέωρα και υφαίνει το δέος και το μυστήριο που βιώνει ο επισκέπτης.
Ο Simon Rose με τις φωτογραφίες του τυπωμένες σε αλουμίνιο εξυμνεί τη φυσική ομορφιά της Ζωής, μέσα από Ελληνικά τοπία, εικόνες νερού και θάλασσας, λουλουδιών.
Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και κλείνει με μεγάλο Party που ξεκινά από τις 20.00 και λήγει λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με την ABSOLUT Vodka να προσφέρει υπέροχα μοναδικά cocktails και με guest live DJ set από μουσικό παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Εν Λευκώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου