Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Έκπτωση 50% της Turkish Airlines στον Ιατρικό Τουρισμό!!!


Η Turkish Airlines συμβάλλει στον ιατρικό τουρισμό, προσφέροντας έκπτωση 50% στους ξένους ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Τουρκία για τη θεραπεία τους. 
Η Τουρκία, ο 6ος πιο διάσημος τουριστικός προορισμός του κόσμου, ο οποίος προσελκύει 40 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, επιδιώκει να αποκτήσει ενεργό ρόλο στον παγκόσμιο ιατρικό τουρισμό συμμετέχοντας σε αυτή την αναπτυσσόμενη τάση. 
Η Turkish Airlines θα παρέχει υποστήριξη σε οργανισμούς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα της Τουρκίας, που έχουν σημαντική συμβολή στον τομέα του ιατρικού τουρισμού. 
Πρόκειται για μια αγορά που παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη και θα αποτελέσει σημαντικό ποσοστό στο ΑΕΠ της χώρας.
Με ένα από τα πιο ολοκληρωμένα δίκτυα, η Turkish Airlines έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει επιβάτες από πολυάριθμα σημεία σε όλο τον κόσμο προς την Τουρκία, για λόγους ιατρικούς και υγείας, προκειμένου να στηρίξει την προώθηση του ιατρικού τουρισμού στη χώρα. 
Στο πλαίσιο αυτό, οι επιβάτες που επισκέπτονται την Τουρκία για θεραπεία και ταξιδεύουν με την Turkish Airlines, θα είναι υποψήφιοι για έκπτωση 50% στις μεταφορές μετά την υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών* στο τοπικό γραφείο της Turkish Airlines στην πόλη διαμονής τους. Χάρη σε αυτό το πρόγραμμα, οι επισκέπτες που επιλέγουν την Τουρκία για τη θεραπείας τους, θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν όχι μόνο από τις διεθνώς αναγνωρισμένες ιατρικές εγκαταστάσεις και το προσωπικό, αλλά και την ομορφιά και την ηρεμία της Τουρκίας ως τόπου για ανάρρωση. 
*Διεθνές διαβατήριο ασθενούς Ηλεκτρονικό εισιτήριο ασθενή Πιστοποιητικό καταγραφής εισόδου στο Νοσηλευτικό ίδρυμα Αντίγραφο του τελικού τιμολογίου θεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου