Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Στην Αθήνα ολοκληρώθηκε το Turkish Airlines World Golf Cup 2015


Με τη συμμετοχή 65 παιχτών πραγματοποιήθηκε στο Glyfada Golf Club στην Αθήνα, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 μία από τις τελευταίες φάσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου Golf 2015 της TurkishAirlines, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο συναρπαστικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του αγωνίσματος.
Η εκδήλωση στην Αθήνα, ακολουθώντας τη δυναμική του πρωταθλήματος από το εναρκτήριο τουρνουά το 2013, αποτέλεσε ένα από τα 70 προκριματικά της παγκόσμιας σειράς. 



Οι κ.κ. Στράτος Χρυφαφούδης και Απόστολος Καΐρης ολοκλήρωσαν πρώτοι στις αντίστοιχες κατηγορίες στον ατομικό διαγωνισμό stableford με βαθμολογία netpoints 40 και 41 και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό στην Αττάλεια της Τουρκίας, τον προσεχή Οκτώβριο. Η Σοφία Γεράρδη ήταν η νικήτρια στην κατηγορία nearestthepin, μαζί με τον Ντένις Ρίγα.
«Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους όσοι έλαβαν μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Golf της TurkishAirlines στην Αθήνα», ανέφερε ο Alp YAVUZESER, Γενικός Διευθυντής της TurkishAirlines για την Αθήνα. Και πρόσθεσε: «Ήταν μια εξαιρετική ημέρα και δίνουμε συγχαρητήρια στους νικητές μας Στράτο και Απόστολο. Ανυπομονούμε να σας δούμε στην Αττάλεια τον Οκτώβριο».
Ο πρώτος προκριματικός έλαβε χώρα στη Νότιο Αφρική τον Μάρτιο του 2015, ενώ έχουν ήδη διεξαχθεί τουρνουά σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων των Κατάρ, Ινδία, Κουβέιτ, Πακιστάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Νότιο Κορέα, Κίνα, Χονγκ Κονγκ και Γερμανία. Οι νικητές του μεγάλου τελικού θα συμμετέχουν στο TurkishAirlines Open pro-am 2015, ενώ όλοι οι φιναλίστ θα απολαύσουν διαμονή επτά διανυκτερεύσεων σε ένα all-inclusive ξενοδοχείο.
Η TurkishAirlines, η οποία ψηφίστηκε πρόσφατα ως «Europe’s Best Airline», για πέμπτη συνεχή χρονιά, διοργάνωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο Golf το 2013, διαθέτοντας 12 προκριματικούς, στο οποίο διακρίθηκε ο HanLiang από την Κίνα. Το βραβείο του για τη νίκη ήταν η συνεργασία με το #1 στον κόσμο και 14 φορές πρωταθλητή στο TurkishAirlines Open pro-am, Tiger Woods. Σε συνέχεια αυτής της επιτυχίας, υπήρξε μια ραγδαία επέκταση, με αποτέλεσμα να διεξαχθούν 50 προκριματικοί παγκοσμίως το περασμένο έτος και 70 το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου