Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Το OPEN DAY της Mega Airlines την Τετάρτη 23/09/2015


Η Mega Airlines Studies, η μοναδική εξουσιοδοτημένη σχολή στην Ελλάδα με πιστοποίηση της ΙΑΤΑ και της Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), διοργανώνει την Τετάρτη 23/9/2015, από τις 17.00 ως τις 20.30 στις εγκαταστάσεις της σχολής (Βουλής 5, Σύνταγμα) το ετήσιο OPEN DAY για υποψήφιους σπουδαστές. 
Η Mega Airlines Studies, παρέχει όλα τα διπλώματα για την αεροπορική και τουριστική βιομηχανία αλλά και για τις μεταφορές εμπορευμάτων, καθώς δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά τα τελευταία 15 χρόνια. 
Ο ιδρυτής της σχολής Γεώργιος Γαλίτης δήλωσε: «Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο σπουδαστή & γονέα να γνωρίσει από κοντά το ανθρώπινο δυναμικό & τις εγκαταστάσεις της σχολής μας. Προτείνουμε σπουδές που οδηγούν σε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση & αυτό αποδεικνύεται σε ετήσια βάση από το υψηλό ποσοστό αποφοίτων μας – έως & 80% - που βρίσκουν αμέσως εργασία σε Ελλάδα & εξωτερικό».
Στο OPEN DAY θα παραβρεθεί και ο Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Ελλάδος, ο οποίος και θα αναλύσει τις προοπτικές που ανοίγονται στους απόφοιτους της Σχολής στον ευρύτερο τομέα του Τουρισμού. Κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, η Σχολή θα προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για κάθε εγγραφή που θα πραγματοποιηθεί στο OPEN DAY. Βραβευμένη για 5η συνεχή χρονιά, από την ΙATA‬ ως “Europe Top Performing IATA Authorized Training Center (ATC)”, η Mega Airlines Studies κατέχει ηγετική θέση στο χώρο έχοντας εκπαιδεύσει χιλιάδες επαγγελματίες της αεροπορικής και τουριστικής βιομηχανίας.‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου