Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Άνοιγμα στην αγορά της Κίνας...


Σημαντικό «άνοιγμα» στον τουρισμό από την Κίνα αναμένεται μετά την επιτυχημένη επιχειρηματική αποστολή της κινέζικης εταιρείας ProHealth, που επέλεξε την Ελλάδα ως προορισμό για το incentive ταξίδι 300 στελεχών της στην Αθήνα. 
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα incentives από Κίνα δεδομένου ότι η εταιρία, που εξειδικεύεται σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς και αριθμεί 25.000 υπαλλήλους, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης στο μέλλον ενός ακόμα ταξιδίου με 4.000 στελέχη αυτή τη φορά.
Την ελληνική πλευρά εκπροσώπησαν στο χθεσινό αποχαιρετιστήριο δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Νέος Ρηγάς» ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής της Ένωσης και Δήμαρχος Μήλου κ.Γεράσιμος Δαμουλάκης, οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό στα 300 στελέχη της εταιρίας και δήλωσαν στον Πρόεδρο της Pro Health κ Jason Tao Li την πρόθεση τους να παρέχουν κάθε υποστήριξη προς την εταιρία για την υλοποίηση των επόμενων δράσεων.
Την οργάνωση του ταξιδίου, που υποστηρίχθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας, ανέλαβε ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός “Exclusive Tours” με Διευθυντή Πωλήσεων τον κ. Κώστα Παγώνη, ενώ τη φροντίδα της συμμετοχής και των επαφών με την ηγεσία της ΚΕΔΕ είχε η εταιρία Συμβούλων Τουρισμού MTC GROUP με τον Γενικό της Διευθυντή κ. Μάκη Μπίτζιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου