Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Το Kuoni UK θα διατηρήσει την ταυτότητά μετά την πώλησή του

 
Μετά την ολοκλήρωση της πώλησής του στον όμιλο DER Touristik, που ανακοινώθηκε στις 22 Ιουνίου, ο τουριστικός οργανισμός Kuoni του Ηνωμένου Βασιλείου θα διατηρήσει την ταυτότητά του.
Μιλώντας σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου DER Touristik, Soren Hartmann, απέρριψε την ιδέα της συγχώνευσης των εμπορικών σημάτων κάτω από την «ομπρέλα» μιας μόνο εταιρίας, υποστηρίζοντας ότι, τα ταξίδια απαιτήσεων είναι ξεχωριστά όπως τα άτομα που τα επιλέγουν. 
Γι’ αυτό ακριβώς ο όμιλος DER Touristik επικροτεί την πολυμορφία...
«Θα δημιουργήσουμε ένα ευρωπαϊκό συνεταιρισμό πολύ ισχυρών τουριστικών επιχειρήσεων», τονίζει ο κ. Hartmann, συμπληρώνοντας ότι, «Ταξιδιωτικοί πράκτορες και σπεσιαλίστες θα παραμείνουν εθνικοί, για να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες κάθε ταξιδιώτη».
Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Kuoni Ηνωμένου Βασιλείου, Derek Jones, δήλωσε: «Πλέον είμαστε επίσημα μέρος του ομίλου DER Touristik, ενός δυναμικού ευρωπαϊκού τουριστικού οργανισμού». Για να προσθέσει: «Ανυπομονούμε να μοιραστούμε ιδέες και να μάθουμε από τους νέους συναδέλφους μας. Υπάρχει πραγματική αισιοδοξία και ενθουσιασμός από την πλευρά μας για το μέλλον μας ως μέρος της DER Touristik».
Η πώληση αφορά τους tour operators του Kuoni, τους σπεσιαλίστες, τα ταξιδιωτικά γραφεία, τις διαδικτυακές πύλες σε Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, χώρες Benelux, σε Σκανδιναβία, Φινλανδία, ενώ περιλαμβάνεται και η αεροπορική εταιρία Novair, όπως και το αθλητικό θέρετρο Playitas, στη Φουερτεβεντούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου