Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Οι υδάτινοι πόροι στο επίκεντρο της ITB Berlin 2016


Στη σημασία που έχουν οι υδάτινοι πόροι για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία θα επικεντρωθεί η 11η Pow-Wow για επαγγελματίες του Tουρισμού, η οποία θα λάβει χώρα στην Αίθουσα 4.1β, στο πλαίσιο της ITB Berlin 2016.
Μέσα από σειρά διαλέξεων και συζητήσεων θα παρουσιαστούν τα οφέλη των υδάτινων πόρων, η λελογισμένη χρήση και διαχείρισή τους...
Το νερό είναι από τους πλέον πολύτιμους πόρους. Ωστόσο, ορισμένες χώρες τις χαρακτηρίζει η υπεραφθονία νερού, ενώ πολλές άλλες βρίσκονται αντιμέτωπες με την ξηρασία και την έλλειψη νερού ή ζουν με την απειλή των φυσικών καταστροφών από τις πλημμύρες και την άνοδο της στάθμης της θάλασσας. 
Με τον τίτλο «Αξία της Γης οι υδάτινοι πόροι - ο μπλε πλανήτης ανάμεσα στην αφθονία του νερού και στην έλλειψη», μια σειρά από διαλέξεις και συζητήσεις θα επιχειρήσουν να ενημερώσουν τους επισκέπτες γύρω από τον βιώσιμο και υπεύθυνο τουρισμού που προστατεύει τους φυσικούς πόρους.
Πολυάριθμες διαδικτυακές εκδηλώσεις θα δώσουν επίσης στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις τρέχουσες και τις μελλοντικές εξελίξεις. 
Οι εκθέτες μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που θα γίνουν on line, στο http://www.itb-berlin.com, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Mariana McGill: m.mcgill@itb-experienceadventure.de. 
H ITB Berlin 2016 θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 9 έως Κυριακή 13 Μαρτίου 2016. Σημειώνεται ότι, από την Τετάρτη έως την Παρασκευή η έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου είναι ανοιχτή μόνο για εμπορικούς επισκέπτες. 
Το 2015 συνολικά 10.096 επιχειρήσεις και οργανισμοί από 186 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους 175.000 επισκέπτες της έκθεσης, ανάμεσά τους και 115.000 εμπορικοί επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου