Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ασφάλεια και Υγεία: Δύο τομείς υψίστης σημασίας για το Creta Maris Beach Resort


Με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των επισκεπτών αλλά και των εργαζομένων του, το Creta Maris Beach Resort διοργάνωσε ειδικό σεμινάριο εκπαίδευσης για τη σωστή χρήση απινιδωτή, τον οποίο διαθέτει από φέτος, ενώ παράλληλα, προνόησε για την ασφάλεια των παρευρισκομένων στο ξενοδοχείο σε περίπτωση φωτιάς με την δημιουργία ειδικού πυροσβεστικού αμαξιδίου. 
Πιο συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο διοργάνωσε σεμινάριο «Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης» με τη βοήθεια της Vasco Medical, εταιρεία που ειδικεύεται στη διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων, που περιλαμβάνουν τη χρήση προσομοιωτή.
Περισσότερα από 30 άτομα της ομάδας εκτάκτων αναγκών του Creta Maris Beach Resort –η οποία αποτελείται από εθελοντές – εργαζόμενους- έλαβαν γνώση της χρήσης και συντήρησης των συσκευών αυτομάτων εξωτερικών απινιδωτών αλλά και της άμεσης επέμβασης προκειμένου να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή. 
Το σεμινάριο αυτό θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά στην παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς οι παρευρισκόμενοι είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσουν με επιτυχία ένα επείγον περιστατικό καρδιακής ανακοπής. 
Το Creta Maris Beach Resort προχώρησε σε αγορά αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, όπως ορίζει ο νόμος αλλά και η ασφάλεια όλων. 
Επιπλέον, με πρωτοβουλία του ξενοδοχείου πραγματοποιήθηκε και η δημιουργία ξενοδοχειακού πυροσβεστικού αμαξιδίου. Το ειδικό αυτό όχημα, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την άμεση καταστολή τυχόν πυρκαγιάς. 
Οι δύο αυτές ενέργειες έχουν ως στόχο την ασφάλεια των επισκεπτών και εργαζομένων του Creta Maris Beach Resort, καθώς αποτελούν σημαντικά μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση εκτάκτων γεγονότων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου