Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Επέκτεινε το ναύλο Round-the-World η Star Alliance


Η Star Alliance, η παλαιότερη και μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία, επέκτεινε το ναύλο Round-the-World (RTW) προκειμένου να περιλαμβάνει ταξίδια στην Premium Economy Class. 
«Δεδομένου ότι έντεκα από τους αερομεταφορείς μέλη μας προσφέρουν ειδική καμπίνα Premium Economy, με χαρά προσφέρουμε πλέον στους επιβάτες μας την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αυτή την επιπρόσθετη άνεση και στα Round-the-World ταξίδια τους», είπε ο κ. Horst Findeisen, Αντιπρόεδρος του τμήματος Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Star Alliance. Σύμφωνα με τον ναύλο RTW, η θέση Premium Economy Class προσφέρεται σε τρία επίπεδα μιλίων: 29.000, 34.000 ή 39.000 μίλια. 
Για καλύτερη κατανόηση των επιπέδων μιλίων, σημειώνεται ότι η περιφέρεια της γης στον Ισημερινό είναι περίπου 24.900 μίλια. 
Ο νέος ναύλος μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί σε ταξίδια στην καμπίνα Premium Economy στις παρακάτω αεροπορικές εταιρείες: Air Canada, Air China, Air New Zealand, ANA, EVA Air, Lufthansa, LOT Polish Airlines, SAS, Singapore Airlines, THAI καιTurkish Airlines. 
Με στόχο να παρέχουμε στους επιβάτες μας πλήρη ευελιξία, οι διαδρομές μπορούν να περιλαμβάνουν και οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία μέλος της Star Alliance. 
Στις πτήσεις στις οποίες δεν προσφέρεται η Premium Economy Class οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν την Economy Class.
Με τους νέους ναύλους, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 17 διαφορετικών επιλογών ναύλων RTW της Star Alliance: Τρεις αφορούν τη μετακίνηση σε First Class, τέσσερις σε Business Class, τρεις σε Premium Economy και επτά για μετακίνηση στην Economy Class. 
Το ευρύ φάσμα των επιπέδων των ναύλων επιτρέπει στους επιβάτες να επιλέγουν τα μίλια και τη θέση που ταιριάζουν καλύτερα στις προσωπικές ταξιδιωτικές τους ανάγκες. 
Οι ναύλοι διαφοροποιούνται ανά αγορά και γενικά αποτελούν οικονομικότερη λύση σε σχέση με την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων απλής μετάβασης από ξεχωριστές αεροπορικές εταιρείες για την κάλυψη της ίδιας διαδρομής. Τα παιδιά από 2 έως 11 ετών πληρώνουν το 75% του ισχύοντος ναύλου ενηλίκων, ενώ τα νήπια κάτω των 2 ετών τα οποία δεν καταλαμβάνουν θέση μπορούν να μεταφερθούν με την καταβολή του 10% του ισχύοντος ναύλου ενηλίκων. 
Οι επιβάτες μπορούν εύκολα να διαμορφώσουν τη δική τους διαδρομή εντός των ορίων μιλίων των διαφορετικών επιπέδων ναύλου. Το ταξίδι πρέπει να ξεκινάει και να καταλήγει στην ίδια χώρα και γενικά να είναι προς μία κατεύθυνση, είτε προς την Ανατολή είτε προς τη Δύση, αν και επιτρέπονται μικρές παρεκκλίσεις στην κατεύθυνση εντός μίας ηπείρου. Οι επιβάτες πρέπει να διασχίσουν από μία φορά τόσο τον Ατλαντικό όσο και τον Ειρηνικό ωκεανό. 
Επίσης πρέπει να κάνουν στάσεις διάρκειας τουλάχιστον 24 ωρών σε τουλάχιστον τρεις πόλεις, ενώ η διαδρομή συνολικά πρέπει να περιλαμβάνει 5 έως 15 στάσεις το μέγιστο (ο συνολικός αριθμός στάσεων εξαρτάται από το επίπεδο ναύλου). 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.staralliance.com/en/fares/. Αυτή η σελίδα επίσης οδηγεί στο εργαλείο της Star Alliance Book and Fly tool (www.staralliance.com/en/booking/book-and-fly/#), το οποίο καθιστά εφικτή την διαδικτυακή κράτηση και έκδοση εισιτηρίων για τους ναύλους RTW. 
Εναλλακτικά, οι επιβάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με οποιαδήποτε εκ των 28 αεροπορικών εταιρειών μελών της Star Alliance ή τον ταξιδιωτικό πράκτορα της επιλογής τους. 
Επιπλέον των ναύλων RTW, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει επίσης τον ναύλο Circle Pacific Fare και πέντε Regional Airpasses. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με ναύλους RTW της Star Alliance μπορούν κατά κανόνα να συγκεντρώνουν μίλια σε οποιοδήποτε από τα 21 προγράμματα τακτικών επιβατών (FFP) που προσφέρονται από τις αεροπορικές εταιρείες που είναι μέλη της συμμαχίας. 
Τα μίλια που συγκεντρώνονται συνυπολογίζονται για την αναβάθμιση σε επίπεδο Gold και Silver στην Star Alliance και μπορούν να εξαργυρωθούν με δωρεάν πτήσεις, αναβαθμίσεις κατηγορίας θέσης ή με διαφορετικού είδους επιβραβεύσεις όπως για παράδειγμα διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου