Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Made in Greece και νέες επενδύσεις...


...σε amenities με ελληνικό μέλι διά χειρός KSD 

Παρά το δυσμενές οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, η KSD συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία, προχωρώντας σε παραγωγή, στην Ελλάδα, μιας εξαιρετικής σειράς προϊόντων ατομικής περιποίησης για ξενοδοχεία (amenities) με βάση το ελληνικό μέλι. 
Η νέα σειρά, που φέρει την ονομασία HONEY, παράγεται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, με τις καλύτερες ελληνικές πρώτες ύλες και αγνά, φυσικά συστατικά της ελληνικής γης. 
Με βασικό συστατικό της το μέλι, γνωστό από την αρχαιότητα για τις μοναδικές ιδιότητές του, η HONEY, προσφέρει επιπλέον αίσθηση απαλότητας, ενυδάτωσης και θρέψης στα μαλλιά και το σώμα. 
Και βέβαια η KSD εξυπηρετεί στο 100% όλους τους πελάτες της, και πολλούς νέους, ακόμη, και στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, με τα εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα της Allegrini, δεδομένου ότι οι εισαγωγές συνεχίζονται απρόσκοπτα και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Η επιλογή της παραγωγής λίγων αυστηρά επιλεγμένων σειρών στην Ελλάδα με ελληνικά προϊόντα, είναι μια στρατηγική κίνηση της KSD, προκειμένου να εμπλουτίσει τα προϊόντα που προσφέρει στην αγορά με ελληνικά προϊόντα, τα οποία κάποια ξενοδοχεία επιλέγουν.


Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις - λίγων και εκλεκτών- προϊόντων, τα οποία θα προσφέρονται παράλληλα με το σύνολο των προϊόντων του  ιταλικού οίκου Allegrini.
Η νέα «made in Greece» σειρά, η οποία αποτελείται από σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρέμα μαλλιών και κρέμα σώματος, σε συσκευασία των 30ml, είναι δερματολογικά ελεγμένη και πληροί όλα τα πρότυπα ποιότητας που ορίζει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία, δεδομένου ότι τα προϊόντα της δεν περιέχουν parabens, silicon και mineral oil. 
Μιλώντας για τη νέα σειρά HONEY, στελέχη της KSD, αναφέρουν «Η KSD με τη νέα σειρά amenities HONEY από εκχυλίσματα αγνού ελληνικού μελιού, επιχειρεί να φέρει ακόμη πιο κοντά στην Ελλάδα και στον ελληνικό Τουρισμό, τους ξένους επισκέπτες της χώρας, οι οποίοι διαμένουν σε ξενοδοχεία και άλλα τουριστικά καταλύματα, προσφέροντάς τους επιπλέον φροντίδα και περιποίηση». 
Η νέα σειρά, η οποία προστίθεται στην πλούσια προϊοντική γκάμα σε είδη amenities της KSD, διατίθεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου