Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Στο Al Jazeera International η Έλενα Κουντουρά!!!


Η αν. υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά παραχώρησε δύο συνεντεύξεις προς το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera. 
Αφού ευχαρίστησε τους τουρίστες που επιλέγουν τη χώρα μας για τις διακοπές τους, τόνισε την ανοδική κίνηση που παρατηρείται στο χρονικό διάστημα που διανύουμε συγκριτικά με πέρυσι και δήλωσε ότι ο Ελληνικός τουρισμός συνεχίζει να αποδεικνύει την δυναμική που διαθέτει. 
Συγκεκριμένα, στις συνεντεύξεις της στο δίκτυο Al Jazeera International, το αγγλόφωνο δίκτυο του τηλεοπτικού καναλιού και στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera Media Network, το αντίστοιχο αραβόφωνο δίκτυο, δήλωσε ότι παραμένει ο Ελληνικός Τουρισμός ψηλά στην λίστα προτιμήσεων των τουριστών και οι οποίοι συνεχίζουν να επιλέγουν την Ελλάδα ως τελικό προορισμό για τις διακοπές τους.
Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι η τουριστική αγορά της Μέσης Ανατολής μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα και ήδη σε διάστημα ενός μήνα επισκέφθηκε τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου έκλεισε συμφωνίες με στόχο την ενίσχυση του Ελληνικού τουρισμού. όπως η προσθήκη απευθείας πτήσεων προς Ελλάδα από το τέλος Ιουνίου, μεταφέροντας ταυτόχρονα και την πεποίθηση ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής και ιδανικός προορισμός για τις διακοπές τους. 
Παράλληλα ανέφερε την έναρξη διαδικτυακής καμπάνιας για την προσέλκυση τουριστών τελευταίας στιγμής από όλο τον κόσμο. 
 Το Υπουργείο εργάζεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και στόχος του είναι να προσφέρει άμεσα λύσεις σε όποιο πρόβλημα προκύπτει. 
Επίσης έχει εγκατασταθεί μηχανισμός υποστήριξης των φορέων τουρισμού, όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@mintour.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου