Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπεύθυνη στάση από την πλειοψηφία των ξενοδόχων, αλλά είναι δυνατόν 5στερο...


...εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας να ζητά διαφορά από τον ΦΠΑ, 9, 10 και 20 λεπτά(!!!); 

Από το ρεπορτάζ που έχουμε κάνει διαπιστώσαμε, ότι οι Έλληνες ξενοδόχοι, για μία ακόμη φορά, στάθηκαν στο ύψος των -δύσκολων- περιστάσεων, αποδεικνύοντας ότι τα επιτευγματα του ελληνικού Τουρισμού, σε ένα συντριπτικό ποσοστό, οφείλονται σε αυτούς. 
Οι περιπτώσεις αυξήσεων και προσπάθειας είσπραξης επιπλέον ποσών, από αυτά που περιλαμβάνονταν στις κρατήσεις, ήταν πραγματικά αμελητέες. 
Και σε αυτές πρωταγωνίστησαν ξενοδοχεία της Αθήνας, δυστυχώς... 
Σε συνέχεια της αποκαλύψής μας την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα αποκαλύπτουμε ότι δύο πεντάστερα ξενοδοχεία της Αθήνας, το ένα μάλιστα εμβληματικό και γνωστό σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας, ζητούν από τους συνεργάτες τους, μεταπωλητές, για τη διαφορά του Φ.Π.Α., ποσά από 9 λεπτά, έως 2 ευρώ. 
Και αναφερόμαστε στο διάστημα μέχρι 30 Σεπτεμβρίου, καθώς από την 1η Οκτωβρίου όλοι οι ξενοδόχοι ζήτησαν ή θα ζητήσουν και απολύτως δικαιολογημένα, νέες αυξημένες τιμές. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ένα τύπο δωματίου, το εμβληματικό ξενοδοχείο ζητά αύξηση 0,09 λεπτά (!!!), ενώ σε άλλους τύπους δωματίων 0,20, 0,34, και πάει λέγοντας. 
Από 1 Οκτωβρίου οι αυξήσεις κυμαίνονται από 7 έως 13 ευρώ την ημέρα.
Καλό είναι να υπάρχει προσοχή σε τέτοια θέματα...
ΥΓ: Αν κάποιος αμφιβάλλει έχω όλη τη λίστα με τους τύπους δωματίων και των δύο ξενοδοχείων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου