Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

TUI Γερμανίας: Στην Κρήτη η παρουσίαση του χειμερινού προγράμματος!!!


- Στηρίζει η TUI την Ελλάδα
-  Το ΚΑΣ δεν έδωσε την άδεια το επίσημο δείπνο να παρατεθεί  στην Πύλη Παντοκράτορα, στα ενετικά τείχη του Ηρακλείου... 

Στην πράξη στηρίζει ο όμιλος TUI την προσπάθεια επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα για πρώτη φορά η TUI Γερμανίας διοργανώνει στην Κρήτη την παρουσίαση του παγκόσμιου χειμερινού προγράμματός της, για την περίοδο 2015/16. 
Επιλέγοντας την Ελλάδα ως τόπο διοργάνωσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ο όμιλος TUI υπογραμμίζει την μεγάλη σημασία που έχει η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός στην "ατζέντα" της.
Μάλιστα στην παρουσίαση το "παρόν" αναμένεται να δώσουν η υπουργός αναπληρωτής Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς.
Σημειώνεται ότι για την κάλυψη της εκδήλωσης θα έρθουν στην Ελλάδα, δεκάδες Γερμανοί δημοσιογράφοι.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης  θα παργματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στο ξενεοχοείο Avra Imperial Beach Resort & Spa, στα Χανιά, παρουσία, μεταξύ άλλων, του κ. Christian Clemens, CEO TUI Germany και Oliver Doerschuck, COO TUI Germany.
Θα προηγηθεί επίσημο δείπνο της TUI Γερμανίας την προηγούμενη ημέρα, παρουσία εκπροσώπων του υπουργείου Τουρισμού, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στελεχών της TUI, στο ξενοδοχείο  Aldemar Royal Mare Ανισαράς, στη Χερσόνησο.
Σημαντικό παρασκήνιο: Το ΚΑΣ δεν έδωσε την άδεια το επίσημο δείπνο να παρατεθεί  στην Πύλη Παντοκράτορα, στα ενετικά τείχη του Ηρακλείου... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου