Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Αντώνης Καμπουράκης: Οι ακυρώσεις πέφτουν σαν το χαλάζι


- Γ. Χατζημάρκος: “Η προσφυγή σε δημοψήφισμα με το συγκεκριμένο ερώτημα αποτελεί πράξη πολιτικής αυτοσυντήρησης που δεν υπηρετεί εθνική ατζέντα” 
-  Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά μόνο με νόμισμα συναλλαγής το ευρώ   

Ηχηρή παρέμβαση για τις άσχημες εξελίξεις και στον Τουρισμό, έκαναν χθες το βράδυ σε στο MEGA, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και Α' αντιπρόεδρος της ΠΟΞ Αντώνης Καμπουράκης.
Ο περιφερειάρχης ερωτηθείς για το ΦΠΑ των νησιών προχώρησε σε βαρύτατες καταγγελίες κατά της κυβέρνησης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "οι νησιώτες προδόθηκαν από την κυβέρνηση, από μέσα από την Ελλάδα, και όχι από τις Βρυξέλλες". 
Μάλιστα υπογράμμισε ότι η επιχειρηματολογία των κυβερνητικών ήταν "η αποκατάσταση της αδικίας, σε σχέση με τις άλλες περιοχές της χώρας (!!!)".
Από την άλλη πλευρά ο κ. Καμπουράκης είπε ότι οι ακυρώσεις πέφτουν σαν το χαλάζι!!!
Δείτε το βίντεο:   


Στο μεταξύ την επίσκεψη των βουλευτών Δωδεκανήσου κ Νεκτάριου Σαντορινιού και Δημήτρη Γάκη δέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος το μεσημέρι της Δευτέρας, με θέμα συζήτησης το επικείμενο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Μετά το πέρας της συνάντησης ο Περιφερειάρχης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η προσφυγή σε δημοψήφισμα με το συγκεκριμένο ερώτημα αποτελεί πράξη πολιτικής αυτοσυντήρησης που δεν υπηρετεί εθνική ατζέντα. Όσον αφορά το ειδικό φορολογικό καθεστώς των νησιών του Αιγαίου, παραμένουμε προσηλωμένοι στην θέση μας για μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και με νόμισμα συναλλαγής το ευρώ».

2 σχόλια:

  1. Μήπως θυμάται κανείς με πιο κόμμα εκλέχτηκε ο πολύς κος Χατζημάρκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κανενα. Βγηκε κοντρα στον επισημο υποψηφιο τησ ΝΔ και χωρις κομματικη στηριξη. ΚΑνω λαθος;

      Διαγραφή