Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Νέες σημαντικές βραβεύσεις για το Atrium Platinum


Ένα ακόμη βραβείο προστέθηκε στην συλλογή του Atrium Platinum, έπειτα από βράβευση από τον μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό της Αγγλίας τον Thomson στο πρόγραμμα A La Carte. 
Το ξενοδοχείο τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο για τρίτη συνεχή χρονιά και συγκαταλέγεται στα καλύτερα του κόσμου. 
Το Atrium Platinum ως γνωστόν βραβεύεται ανελλιπώς και από τις ιστοσελίδες αξιολόγησης υπηρεσιών TripAdvisor, HolidayCheck και Zoover. Ειδικά από το Tripadvisor βραβεύεται τα τελευταία 3 χρόνια με το βραβείο Certificate of Excellence.
Το Atrium Platinum ανήκει στην αλυσίδα Atrium Hotels ιδιοκτησίας των κ.κ.Χατζηκωνσταντίνου και Κωνσταντινίδη, με γενικό διευθυντή τον Γεώργιο Ματσίγκο. 
Και τα τρία ξενοδοχεία είναι 5 αστέρων, πολυβραβευμένα, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών γι’αυτό βρίσκονται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδος εξυπηρετώντας χιλιάδες πελάτες από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. 
Αξιοσημείωτο των Atrium Hotels στην Ρόδο είναι ότι οι πελάτες διαμένουν στα ξενοδοχεία με πρωινό, ώστε να δίδεται η δυνατότητα επιλογής σίτισης εντός, αλλά και εκτός των ξενοδοχείων, με αποτέλεσμα οι πελάτες να κυκλοφορούν σε ολόκληρο το νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου