Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Έδωσε είδηση η Έλενα Κουντουρά που είπε όχι σε μέτρα...


... που θα πλήξουν τον ελληνικό Τουρισμό !!! 

- Ερωτηματικά για την στάση κάποιων στον κλάδο που είναι "απόντες" 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το βράδυ τους ανθρώπους του Τουρισμού, καθώς η υπουργός αναπληρωτής Τουρισμού Έλενα Κουντουρά σε ένα ταξίδι "αστραπή" που πραγματοποίησε στη Ρόδο για να παραστεί σε δείπνο που παρέθεσε ο νέος CEΟ της TUI, επισκεπτόμενος την Ελλάδα, στη συνάντησή της με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, δήλωσε ευθέως ότι δεν πρόκειται να συμφωνήσει με μέτρα που θα πλήξουν τον ελληνικό Τουρισμό. 
Είπε χαρακτηριστικά: «...δεν πρόκειται να συμφωνήσω σε κανένα μέτρο που θα τεθεί σε εφαρμογή χωρίς οικονομική μελέτη και θα πλήττει τον ελληνικό τουρισμό», για να πάρει την "πάσα" ο Γιώργος Χατζημάρκος και να πει «Αυτή είναι η εξαιρετική είδηση, την οποία όλοι περιμέναμε να ακούσουμε. Για μας η δέσμευσή σας είναι πολύ σημαντική». 
Ωστόσο, η αξιομνημόνευτη και θαραλλέα στάση της Έλενας Κουντουρά -γιατί στην ώρα της κρίσης καταγράφονται οι συμπεριφορές-, γεννά ερωτηματικά για την "απουσία" πολλών επώνυμων ξενοδόχων και φορέων, την δύσκολη για τον κλάδο αυτή ώρα. 
Ακόμη....μελετούν τη στάση που θα τηρήσουν;
Ή αν ανακοινωθούν δυσμενή μέτρα για τον Τουρισμό, τότε θα βγουν να καταγγείλουν, κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ.. 
Ακόμη η κα. Κουντουρά προανήγγειλε την επίσκεψή της στη Ρόδο επίσημα, στο αμέσως προσεχές διάστημα, ώστε να συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί, ενώ ο περιφερειάρχης στην προσφώνησή του σημείωσε με νόημα ότι "πέρασαν πολλά χρόνια που υπουργός Τουρισμού, επισκέφθηκε τη Ρόδο...".
Την υπουργό συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ Πάνος Λειβαδάς και η Αντιπρόεδρος του Ε.Ο.Τ Αγγελική Χονδροματίδου.
Δείτε τι είπε η κα. Κουντουρά, αλλά και ο Γιώργος Χατζημάρκος: 
Για το θέμα της επίσκεψης του επικεφαλής της TUI, θα επανέλθουμε μέσα στην ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου