Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

HAPCO / EFAPCO Think FORUM: Ιστορική συνάντηση επαγγελματιών ...


...συνεδριακού τουρισμού Ελλάδας και Ευρώπης 

Σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών από το χώρο των συνεδρίων και εκδηλώσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα αποτελέσει την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 η Αθήνα. 
Αφορμή η διοργάνωση από το Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO με θέμα «HAPCO / EFAPCO Think FORUM», στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί και η επετειακή Γενική Συνέλευση μελών της EFAPCO (European Federation of the Associations of Professional Congress Organisers), που επιστρέφει και πάλι στην ελληνική πρωτεύουσα έπειτα από 10 χρόνια.
Η 2ήμερη εκδήλωση, που φέρει καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδραστικό χαρακτήρα επικοινωνίας, καλύπτει ποικίλα θέματα (θεωρητικά και πρακτικά) που απασχολούν καθημερινά κάθε επαγγελματία της αγοράς σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. 
Ενδεικτικά, αναφέρονται οι κύριες θεματικές ενότητες: 
Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 (HAPCO) 
• Ιατρικός Συνεδριακός τουρισμός στην Ελλάδα: Κοινή στρατηγική ή παράλληλοι δρόμοι; 
• Ελληνικό MICE: Κοιτάζοντας στο μέλλον 
• Εξελίξεις της τεχνολογίας στην υπηρεσία συνεδρίων και εκδηλώσεων 
• Η θέση της Ελλάδας στο παγκόσμιο συνεδριακό χάρτη 
Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 (EFAPCO) 
• The Institute of Event Management. The UK Model in a European Landscape 
• EFAPCO’s Education Research Programme: Economic Impact and Employment Development of the European Meetings Sector 
• Lobbying Europe - analysis of EFAPCO’s progress in securing greater professional, economic, scientific, medical, cultural and social recognition for the Events Management sector 
• Transparency in the Medical Meetings sector. Best practices in implementing the EFPIA Transparency Code. 
Στόχος της εκδήλωσης είναι να τεθούν οι απαραίτητες βάσεις, αποτυπώνοντας προβλήματα και αναζητώντας λύσεις, που θα οδηγήσουν σε μια εθνική συμμαχία για την ανάπτυξη του ελληνικού συνεδριακού τουρισμού. 
Στη κατεύθυνση αυτή, απαραίτητη κρίνεται όχι μόνο η συσπείρωση όλων των επαγγελματιών του χώρου, αλλά και η αρωγή Κυβέρνησης και Πολιτείας, καθώς με απτές ενέργειες τους αμφότεροι μπορούν να συνδράμουν στην ανέλιξη της Ελλάδας στις πρώτες θέσεις κατάταξης των δημοφιλέστερων συνεδριακά χωρών. 
Σημειώνεται ότι μέχρι και τη Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 ισχύουν ειδικές μειωμένες τιμές εγγραφής. (Για εγγραφές πατήστε εδώ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου