Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Νέα δρομολόγια της British προς Ελλάδα


Την έναρξη νέων δρομολογίων στην Ελλάδα για τη θερινή περίοδο ανακοίνωσε χθες η British Airways, η οποία ενισχύει το δίκτυό της από και προς την Αθήνα. Η Β.Α θα συνδέσει το Ηνωμένο Βασίλειο με την Κω, την Κέρκυρα, τη Ρόδο και το Ηράκλειο ως εξής: 
Κως - Χίθροου (Heathrow) δύο φορές την εβδομάδα (από 2 Μαΐου ως 19 Σεπτεμβρίου). 
Κέρκυρα - Heathrow τέσσερις φορές την εβδομάδα (από 1η Μαΐου ως 20 Σεπτεμβρίου). 
Ηράκλειο - Γκάτγουικ (Gatwick) τέσσερις φορές την εβδομάδα (από 26 Απριλίου). 
Ρόδος - Gatwick δύο φορές την εβδομάδα (από 26 Απριλίου). 
Επίσης, επανέρχεται η Θεσσαλονίκη ως προορισμός για τη θερινή σεζόν, με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από το Gatwick, από τις 30 Μαρτίου. Ακόμη, η εταιρεία αυξάνει τις πτήσεις προς Μύκονο και τη Σαντορίνη, σε έξι και πέντε ανά εβδομάδα αντίστοιχα, από τα αεροδρόμια Heathrow και London City. 
Μάλιστα, τέσσερα δρομολόγια προς Μύκονο και δύο προς Σαντορίνη θα εκτελούνται από το αεροδρόμιο London City από τη θυγατρική της BA, City Flyer Express.
Συνολικά, η British Airways θα πραγματοποιεί 55 προγραμματισμένες πτήσεις την εβδομάδα, προσφέροντας περισσότερες από 10.000 θέσεις στα δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου, σε οκτώ προορισμούς. 
Σημειώνεται ότι η γραμμή Αθήνα - Λονδίνο της British Airways, η οποία εκτελείται τέσσερις φορές την ημέρα, συμπληρώνει φέτος 84 χρόνια τακτικών δρομολογίων, αφού η British Airways ξεκίνησε να πετάει στην Αθήνα το 1928 με έκτακτες και τσάρτερ πτήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου