Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Πολιτικό-τουριστική συνάντηση στη Χαλκιδική


Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της βουλευτή Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Ιγγλέζη με το Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής στα γραφεία του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη. 
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως τα προβλήματα του κλάδου στη Χαλκιδική, αλλά και του Τουρισμού γενικότερα .Τομέα που αποτελεί κυριολεκτικά τη βαριά βιομηχανία της χώρα μας και που όμως ταυτόχρονα χρειάζεται φροντίδα, αναβάθμιση, και ευελιξία . 
 Η Ένωση Ξενοδοχείων αναφέρθηκε στα κύρια προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο συμπεριλαμβανομένων και των ελλιπών υποδομών του Νομού όπως το απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο και τις τραγικά ελλειπείς υποδομές σε παροχές υγείας.
Επίσης αναφέρθηκαν και στο θέμα των Σκουριών Χαλκιδικής τονίζοντας ότι Τουρισμός και εξόρυξη χρυσού δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συνυπάρξουν. Τέλος και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η Χαλκιδική είναι ένας πολύ ιδιαίτερος Νομός , που συνδυάζει αρμονικά ορεινή και παραθαλάσσια ομορφιά δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να την εξερευνήσει και να την χαρεί και μετά το τέλος της Θερινής Περιόδου. 
Η Χαλκιδική αποτελεί έναν προορισμό για όλο το χρόνο που μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες όλων των ηλικιών και προσφέρει δυνατότητες για ανάπτυξη του Τουρισμού και κατά τους χειμερινούς μήνες . Η συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση από μέρους της Κατερίνας Ιγγλέζη για περαιτέρω συνεργασία με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου και την αναβάθμιση της ποιότητας των παροχών Τουρισμού στο Νομό Χαλκιδικής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου