Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Σαντορίνη: Για γέλια, για κλάματα ή και για τα δύο; (!!!)


- Πως είναι δυνατόν η τοπική ένωση ξενοδόχων να μην συμμετέχει στην ΠΟΞ (!!!) ;
- Είναι δυνατόν το μισό νησί να έχει πεντάμηνο stop sales;
- Σοβαρευτείτε γιατί αυτή η τακτική δεν βγάζει πουθενά

Καιρό τώρα διαπιστώνουμε διάφορα "στραβά" κι "ανάποδα" στη Σαντορίνη, αλλά δεν ασχοληθήκαμε. 
Αφορμή για να ασχοληθούμε ήταν ένα νέο τουριστικό λογότυπο (!!!) του νησιού, που δεν ξέρουμε αν αυτοί που το έφτιαξαν και αυτοί που το αποδέχθηκαν, δίνοντας και συγχαρητήρια μάλιστα, γνωρίζουν την αλφάβητο!!! 
Και βέβαια αν δεν είναι καμία ιντερνετική τρολιά, τον λόγο θα πρέπει να έχουν άμεσα οι υπηρεσίες του υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, γιατί τίποτε άλλο δεν μπορεί να πει, ούτε και ο πιο καλόπιστος παρατηρητής για αυτή την άθλια εικόνα που παρουσιάσθηκε.
Όπως διαβάζουμε στο τοπικό atlantis:
" Σαντορίνη, μία και μοναδική. Με αυτό το σύνθημα θα πορευθεί η Σαντορίνη στις τουριστικές αγορές στα επόμενα χρόνια. 
Η διαφημιστική εταιρεία Ogilvy παρουσίασε σήμερα Τρίτη 10/3/2015 στο Μπελλώνειο το νέο λογότυπο της Σαντορίνης ως τουριστικού προορισμού, μαζί με πέντε υψηλής αισθητικής και τεχνικής προωθητικά βίντεο. 
Ο Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος, ο πρόεδρος των ξενοδόχων Μανώλης Καραμολέγκος και ο πρόεδρος των εμποροεπαγγελματιών Νίκος Νομικός εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόκτηση του εξαιρετικού αυτού διαφημιστικού υλικού που ήταν μέρος των αντισταθμισμάτων που προσέφερε η ΔΕΗ στη Σαντορίνη λόγω του blackout του Αυγούστου του 2013. Η Σαντορίνη για μια ακόμα φορά πρωτοπορεί παρουσιάζοντας ένα πλήρες σετ εργαλείων προβολής αντάξιο του κύρους και της θέσης της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη".
Αυτοί οι αρμόδιοι, τα σκέφτηκαν αυτά που λένε;
Δείτε  τις εικόνες και κάποια σχόλια στο facebook για να καταλάβετε τι γίνεται...
Και μιας και πιάσαμε το θέμα Σαντορίνη, είναι δυνατόν ένα από τα πιο τουριστικά νηδιά της Ελλάδος, να μην συμμετέχει στα ξενοδοχειακά δρώμενα;
Είναι δυνατόν μια Ένωση Ξενοδόχων που υπάρχει στο νησί, να μην συμμετέχει στην ΠΟΞ;
Τι είδους Ένωση είναι αυτή και μέσω ποιου διαύλου, μιλάει και συντονίζει τις δράσεις της (;) με τα ξενοδοχεία όλης της Ελλάδος;
Τι ρωτάω τώρα...
Και ένα τελευταίο:
Το είχα γράψει χωρίς να αναφέρω ονόματα πριν από ένα περίπου μήνα τονίζοντας τα μεγάλα προβλήματ του ελληνικού τουρισμού.
Η Σαντορίνη λοιπόν είναι το πρώτο νησί που διάφοροι "πονηροί ξενοδόχοι" έχουν κάνει εδώ και ένα μήνα stop sales στους συνεργάτες ( ; ) τους tour operaτors   από τον Ιούνιο μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη ( !!! ).
Κύριοι και κυρίες ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου