Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Κάτι νέο στα ταξίδια διακοπών στην Ελλάδα για το 2015, από το Daios Cove


Μια ιδιαίτερη περιπέτεια στην ύπαιθρο περιμένει όσους κάνουν διακοπές φέτος στην Κρήτη: από τον Μάιο αυτού του έτους διατίθενται αποκλειστικά από την Land Rover Γερμανίας οκτώ νέα Land Rover Discovery Sports, διάφορα tours στο νησί. 
Θα ξεκινούν από το πολυτελές ξενοδοχείο Daios Cove και θα καταλήγουν σε ονειρικούς, όμορφους και μοναχικούς όρμους, σε ονειρεμένες παραλίες όπως επίσης και στα απόμακρα βουνά της Κρήτης. Η νέα αυτή τουριστική προσφορά είναι μια πρωτοβουλία του Daios Cove luxury Resort and Villas σε συνεργασία με τη Land Rover Γερμανίας και πολλών φημισμένων συνεργατών από τον τουριστικό τομέα. 
"Συνδυάζουμε την περιπέτεια, την διάθεση για ταξίδια, την πολυτέλεια και το lifestyle, σε μια αξέχαστη εμπειρία στην Κρήτη" δήλωσε ο Χρίστος Τασάκος, διευθυντής πωλήσεων του Daios Cove Luxury Resort and Villas.
Το Daios Cove Luxury Resort and Villas, ένα συγκρότημα που βρίσκεται σε ένα πανέμορμο όρμο κοντά στον Άγιο Νικόλαο, σε συνεργασία με τη Land Rover Γερμανίας, δημιούργησαν έξι ημερήσιες εξορμήσεις στο νησί. Όςοι κάνουν διακοπές μαζί μας, θα έχουν την δυνατότητα να καθίσουν στο τιμόνι των νέων sport μοντέλων Discovery Sport και να γνωρίσουν με την καθοδήγηση έμπειρων οδηγών, μέρη που βρίσκονται πέρα από τον μαζικό τουρισμό και που ποτέ δεν θα μπορούσαν να ανακαλύψουν μόνοι τους. 
Το πρώτο και δεύτερο ημερήσιο tour θα οδηγηθεί στην άγρια πλευρά και κορυφογραμμή της νοτιοανατολικής Κρήτης, ενώ το τρίτο tour σε συνδυασμό με ένα ταξίδι με catamaran θα είναι το highlight των διακοπών. Την τέταρτη μέρα θα ανακαλύψουμε μέσα από off-road διαδρομές την νότια πλευρά του νησιού καταλήγοντας για barbecue στην παραλία και διανυκτερεύοντας στη συνέχεια στην παραλία σε σκηνές. Την επόμενη μέρα η συνέχεια της εκδρομής θα ανέβει στα Αστερούσια όρη, σε ένα ανέγγιχτο τοπίο σχεδόν άδειο από ανθρώπινη ζωή.
Την έκτη και τελευταία μέρα οι συμμετέχοντες θα οδηγηθούν σε ένα ορεινό χωριό με σύνθημα, "μια μέρα με φίλους", όπου και θα έχουν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν όλοι μαζί στον κήπο μιάς κρητικής οικογένειας. 
Οι ημερήσιες εκδρομές διαρκούν μέχρι 7 ώρες και κοστίζουν από 69 μέχρι 159 Ευρώ το άτομο, ενώ τα παιδιά μέχρι 12 ετών είναι δωρεάν.

1 σχόλιο: