Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Συμμετοχή της ASIT GREECE στις εκθέσεις τουρισμού της Ινδίας


Στο πλαίσιο της συνέχισης της πετυχημένης δραστηριοποίησής της στις αγορές της Ασίας, η ASIT GREECE εκπροσωπούμενη από τον Γενικό της Διευθυντή Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Υπεύθυνο Μάρκετινγκ στην Ινδική αγορά Rana Roy, συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με περίπτερο, στις 2 μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού της Ινδίας, στη SATTE στο Νέο Δελχί από τις 29-31 Ιανουαρίου και στην OTM στη Βομβάη, από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2015. 
Με περισσότερους από 650 συμμετέχοντες από 50 χώρες στο Δελχί και 850 στην Βομβάη οι Διεθνείς εκθέσεις τουρισμού της Ινδίας έχουν καταστεί ως οι πλέον σημαντικές και δημοφιλείς εκθέσεις στην Ασία με ρεκόρ επισκεπτών κάθε χρόνο.
Τα τελευταία χρόνια λόγω της ανάπτυξης στο εσωτερικό της χώρας και του ότι οι μισθοί έχουν αυξηθεί στην Ινδία, περισσότεροι από δέκα εκατομμύρια Ινδοί ταξιδεύουν στο εξωτερικό για διακοπές ή για επιχειρηματικούς σκοπούς. 
Δυστυχώς η Ελλάδα έχει καταφέρει να προσελκύσει μέχρι στιγμής λιγότερο από το 1%. 
Στόχος της ASIT GREECE είναι η επίτευξη νέων συνεργασιών και η προώθηση νέων Ελληνικών προορισμών και ειδικότερα στη Β. Ελλάδα όπου και εδρεύει η εταιρεία με σκοπό την αύξηση επισκεπτών από την μακρινή Ινδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου