Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

68 χρόνια παρουσίας της Turkish Airlines στην Αθήνα


- Και νέος γενικός διευθυντής στην Αθήνα!!! 

Η Τurkish Airlines γιορτάσε τα 68 χρόνια λειτουργίας της στην Αθήνα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Στις 12 Φεβρουαρίου 1947, πραγματοποιήθηκε το πρώτο διεθνές δρομολόγιο της Turkish Airlines με διαδρομή Άγκυρα –Istanbul– Αθήνα. 
Η Αθήνα αποτελεί μία πολύ σημαντική αγορά για την Turkish Airlines και αυτό γίνεται φανερό μέσα από πληθώρα ενεργειών της - αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Αθήνα αποτέλεσε ιστορικά τον πρώτο διεθνή προορισμό της εταιρείας . 
Η Turkish Airlines διοργανώνει δημοσιογραφικά ταξίδια και ταξίδια γνωριμίας (FAM trips) από όλο τον κόσμο προς την Ελλάδα , γιατί πιστεύει στις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η συγκεκριμένη αγορά και δεν έχει σταματήσει να στηρίζει τη χώρα μέσω του εισερχόμενου τουρισμού. 
Ως αποτέλεσμα των δράσεων αυτών, και μέσω στατιστικών στοιχείων παρατηρείται το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την Ελλάδα από τους προορισμούς στους οποίους η Turkish Airlines έχει επενδύσει γεγονός που την κάνει να συνεχίζει με αμείωτη ένταση.
 Ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα ο κος ‘Αλπ Γιαβούζεσερ υπογράμμισε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης : Με τη σημερινή διοργάνωση μας παρουσιάζεται η ευκαιρία να ευχαριστήσουμε το σύνολο των συνεργατών μας σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης μας, από τις τοπικές αρχές έως και τα τουριστικά πρακτορεία καθώς και τη διοίκηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και τη Goldair Handling για τη συνεχή υποστήριξη που μας παρέχουν, σε όλα τα χρόνια. Κατά τη διαρκεία των 68 χρόνων παρουσίας μας είμαστε υπερήφανοι που εκτελούμε 3 δρομολόγια από την Istanbul προς Αθήνα, και 2 προς Θεσσαλονίκη. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τα δρομολόγια αυτά ,ώστε να βελτιωθεί η προσβασιμότητα προς την Ελλάδα από όλες τις χώρες του κόσμου ,που περιλαμβάνει το δίκτυο μας ,με περισσότερους από 250 προορισμούς. Ευχόμαστε την επιτυχή συνέχηση της πορείας μας για άλλα 70 και 100 ακόμη χρόνια . 
Ο κος Δημητρης Παπαμιχαήλ Chief Executive Officer της Goldair Handling καλοσώρησε τον νέο Διευθυντής της Turkish Airlines στην Ελλάδα δηλώνοντας : Καλώς ήλθατε κ Yavuzeser, σας ευχόμαστε καλή τύχη στην προσωπική και επιχειρηματική ζωή σας ,σας ευχόμαστε να εκπληρώσετε όλες τις προσδοκίες σας που θα έχετε από την αγορά και να έχετε μια ομαλή συνεργασία με τους τοπικούς συνεργάτες σας, παρά το γεγονός ότι έχετε αναλάβει πολύ σημαντικές αρμοδιότητες, σε δύσκολους καιρούς για την Ελλάδα, ιδίως στον πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. 
Η Turkish Airlines αποτελεί έναν από τους πιο πολύτιμους συνεργάτες της Goldair Handling .Η εταιρεία μας έχει δεσμευτεί να διατηρήσει τις υπηρεσίες της σε ένα άριστο επίπεδο και να βελτιώσει την προώθηση και το της θέση Turlish Airlines στην ελληνική αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου