Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Tιμητική πλακέτα από την UNESCO στην KSD


Τιμητική πλακέτα στην KSD, για την συμβολή της στο Δίκτυο Αντιμετώπισης της Φτώχειας, απένειμε o Όμιλος UNESCO, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου. 
Η απονομή έγινε σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς & Νήσων, στις 21 Δεκεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο HILTON, με θέμα «Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ – ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ». 
Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό της KSD ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ Δημήτρης Ζαγοραίος. 
Κατά την διάρκεια της Ημερίδας επίσης τιμήθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και του εθελοντισμού για την προσφορά και το έργο τους, καθώς και επιλεγμένοι Χορηγοί, που στηρίζουν με την προσφορά τους το έργο του Ομίλου μας αναφορικά με το Δίκτυο Αντιμετώπισης της Φτώχειας.
Ο διευθύνων σύμβουλος της KSD Κωνσταντίνος Δεριζιώτης δήλωσε σχετικά: 
«Είναι μεγάλη τιμή για την εταιρία και τους ανθρώπους μας, η βράβευση από τον Όμιλο UNESCO, η συμβολή του οποίου στην βελτίωση της διαβίωσης πολλών συνανθρώπων μας, στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, είναι καθοριστική. 
Με τις μικρές μας δυνάμεις, συμβάλλουμε και μεις, στο σημαντικό αυτό έργο και υποσχόμαστε ότι η KSD θα δίνει πάντα το παρόν. 
Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου