Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Business as usual για τον Αστέρα, ενώ ...


... ενώ απορρίφθηκε από το ΣτΕ η προσφυγή των κατοίκων!!! 

Συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του για όλο το 2015 το εμβληματικό συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης, καθώς οι καθυστερήσεις από την πλευρά της Δικαιοσύνης, στην παροχή των τελικών εγκρίσεων, δεν επιτρέπουν την ολοκλήρωση της μεταβίβασης στους επενδυτές που πλειοδότησαν στην διαδικασία της ιδιωτικοποίησης, που θα σήμαινε το κλείσιμο για ριζική ανακαίνιση. Ήδη το επιτελείο του συγκροτήματος έχει ανοίξει τις κρατήσεις και έχει ενημερώσει σχετικά τους συνεργάτες για την εξέλιξη αυτή. 
 Το Astir Palace ώς ένα από τα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ευρώπη εξακολουθεί να παραμένει στην αιχμή των τάσεων στον τομέα του τουρισμού, και να αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της χώρας στην ελληνική τουριστική αγορά προσβλέποντας στην προσέλκυση υψηλής πελατείας το 2015. 
Στο μεταξύ η αυξημένη, επταμελής σύνθεσης του Δ΄Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, έκρινε συνταγματική και νόμιμη την μεταβίβαση έκτασης 110.000 τ.μ. στην θέση Μικρό Καβούρι του πρώην δήμου Βουλιαγμένης στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.
Στο ΣτΕ είχαν προσφύγει κάτοικοι του πρώην δήμου Βουλιαγμένης και ζητούσαν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και αντίθετη στην δασική νομοθεσία η παραχώρησης της επίμαχης έκτασης στο ΤΑΙΠΕΔ. 
Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς των κατοίκων και έκρινε μεταξύ των άλλων, ότι η μεταβίβαση της έκτασης στο ΤΑΙΠΕΔ δεν συνεπάγεται την άρση της προστασίας που απολαμβάνει από το άρθρο 24 του Συντάγματος, αλλά ούτε συνεπάγεται οποιαδήποτε μεταβολή του δασικού χαρακτήρα της. 
Τα ξενοδοχεία «Arion, A Luxury Collection Resort & Spa» και «The Westin Athens» συνεχίζουν τη λειτουργία τους και υποδέχονται τους πελάτες τους προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές αυθεντικές εμπειρίες και δημιουργούν ένα σκηνικό διαμονής που μετατρέπει τη ζωή σε πραγματική απόλαυση ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Για διακοπές ή long weekends το Astir Palace είναι ένας παραδεισένιος προορισμός χαλάρωσης και αναζωογόνησης για το σώμα και το πνεύμα, μόλις λίγα λεπτά από την Αθήνα. 
Επίσης, ο περιβάλλων φυσικός πλούτος και η ακαταμάχητη θέα στο Σαρωνικό σε συνδυασμό με τις κορυφαίες υπηρεσίες spa για χαλάρωση και ευεξία μετατρέπουν τη διαμονή σας σε μία αξιοζήλευτη και ολοκληρωμένη εμπειρία. Τα δωμάτια και οι σουίτες με την προσεγμένη και κομψή τους διακόσμηση δημιουργούν κλίμα άνεσης, ικανοποιώντας και τα πιο εξεζητημένα γούστα. Δικαστική νίκη για το ΤΑΙΠΕΔ και «ξεμπλοκάρισμα» της πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης. Αποχώρηση στελεχών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου