Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Από τις 24 Σεπτεμβρίου σας είχαμε αποκαλύψει...


... τις συζητήσεις CRYSTAL, TEZ και BIBLIOGLOBUS !!!

- Δείτε εδώ το δημοσίευμα

"...Και πάμε τώρα στο μόνο επιβεβαιωμένο σενάριο που κυκλοφορεί για τις συνεργασίες μεταξύ ρωσικών ταξιδιωτικών οργανισμών, το οποίο όμως δεν αφορά στην Ελλάδα. 
Μία από τις μεγαλύτερες τουρκικές ξενοδοχειακές αλυσίδες, με 14 υπερπολυτελή ξενοδοχεία, είναι τα Crystal. Με την αλυσίδα αυτή και τον βαθύπλουτο ιδιοκτήτη της, έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, με πολλά μηδενικά, το Biblioglobus. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, το συμβόλαιο αυτό εκτελείται με δυσκολία και δεδομένης της επιθυμίας της ιδιοκτησίας του ΤΕΖ να μπει ως μέτοχος το Crystal, έγινε μια προσπάθεια τριπλής συνεργασίας...".
Αυτά γράφαμε στις 24 Σεπτεμβρίου και επιβεβαιωνόμαστε πλήρως, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ, συγχωενέυονται οι δραστηριότητες στην Τουρκία των CRYSTAL και των ρωσικών tour operators, υπό την επωνυμία Global Lock.
Σε δηλώσεις τους στην εφημερίδα εκπρόσωποι των τριών εταιριών αναφέρουν ότι Global Lock με τα 25.000 δωμάτια, έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα κλινών υψηλής ποιότητας στην χώρα και θα επιδιώξει να καταλάβει το μεγαλύτερο κομμάτι του υψηλού επιπέδου Τουρισμού.
Η όλη διαδικασία δεν αφορά σε καμία περίπτωση τις δραστηριότητες των ρωσικών αυτών tour operators στην Ελλάδα.
Εσείς γνωρίζετε που διαβάζετε τα αποκλειστικά και όχι τα "αποκλειστικά", αλλά να ευλογάμε και λίγο τα γένια μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου