Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Πολλές νέες πτήσεις στην Αθήνα για το 2015!!!


Πολλές νέες πτήσεις προστίθενται στους επόμενους μληνες στην Αθήνα, σύφωνα με τα επίσημα στοχεία του "Ελ. Βενιζέλος".
Συγκεκριμένα, η Aegean Airlines αυξάνει σημαντικά τον αριθμό των διεθνών πτήσεων της, προσθέτοντας νέους προορισμούς και ενισχύοντας τη συχνότητα σε 29 υπάρχοντα δρομολόγια.
Για την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν η Aegean προσθέτει, από την Αθήνα: 
- 7 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Πάφο 
- 4 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Κάιρο 
- 3 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Νάπολη, Μάλτα, Τεχεράνη, Ντουμπρόβνικ και Πρέβεζα 
- 2 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Τουλούζη, Μπορντώ, Ελσίνκι, Όσλο, Πίζα, Ριάντ και Ερεβάν 
- 1 εβδομαδιαία πτήση προς Ταλίν
O Ιρλανδικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους, η Ryanair, αξιοποιώντας τη δυναμική και την ανοδική τάση της αγοράς της Αθήνας, ανακοίνωσε την προσθήκη 3 νέων δρομολογίων από την επόμενη θερινή περίοδο από/προς τη Βουδαπέστη, τη Μπρατισλάβα και τη Σαντορίνη. 
Ομοίως, ο αερομεταφορέας είχε ανακοινώσει νωρίτερα φέτος τις νέες πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Βαρσοβίας, επίσης από το επόμενο καλοκαίρι. 
Η Μπρατισλάβα ειδικά αντιπροσωπεύει ένα νέο προορισμό στο συνολικό δίκτυο του αεροδρομίου της Αθήνας. 
Ταυτόχρονα, τα δρομολόγια της Πάφου και των Χανίων θα εμπλουτιστούν με επιπλέον πτήσεις. 
Για την εφαρμογή του αυξημένου προγράμματος πτήσεων της, η Ryanair θα προσθέσει και τέταρτο αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Αθήνας. 
H Αυστριακή εταιρεία Niki Airlines, θυγατρική της Air Berlin και μέλος της One World Alliance εισέρχεται στην αγορά της Αθήνας από το ερχόμενο καλοκαίρι με 6 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Βιέννης και Αθήνας. 
Παράλληλα η γερμανική αεροπορική εταιρεία Germanwings, η οποία ανήκει στο group της Lufthansa, αυξάνει την παρουσία της στην Αθήνα (η Germanwings προσφέρει τα τελευταία χρόνια δρομολόγια μεταξύ Αθήνας και Κολωνίας κατά τη θερινή περίοδο) με την προσθήκη 3 εβδομαδιαίων πτήσεων προς και από το Ντίσελντορφ. 
Τέλος, η Blue Air, Ρουμανική αεροπορική εταιρεία, ξεκίνησε άμεσα δρομολόγια από τις 19 Ιανουαρίου 2015, στην γραμμή Αθήνα-Λάρνακα, προσφέροντας καθημερινές πτήσεις στους ταξιδιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου