Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

GULET Αυστρίας: Σημαντική αύξηση του προγράμματος και των πτήσεων προς Ελλάδα!!!


Rodos Palace
«H Gulet με επίκεντρο την Ελλάδα ξεκινά το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2015» επιγράφεται ο κύριος τίτλος του δελτίου τύπου της Gulet (όμιλος TUI) για την προσεχή καλοκαρινή σαιζόν. 
Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου επισημάνθηκε η θετική πορεία του 2014 ιδιαίτερα για την Ελλάδα, η οποία με αύξηση της τάξης του +9% αναδείχθηκε η νικήτρια της χρονιάς. Το δυναμικό κλινών δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση με αποτέλεσμα για ορισμένους ελληνικούς προορισμούς να υπάρξει "stop sales". 
Η θετική πορεία ζήτησης και κρατήσεων, που αναμένεται να συνεχισθεί το 2015, έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική επέκταση του ελληνικού προγράμματος με αποκλειστικά ξενοδοχεία και clubs (Magic Life Plimmiri – Ρόδος) και την προσθήκη δρομολογίων της TUI Fly αποκλειστικά για Κρήτη, Κω, Ρόδο και Κέρκυρα (τα οποία προστίθενται στα δρομολόγια των άλλων αεροπορικών εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται η TUI-Gulet)
Οι τιμές παραμένουν σταθερές για Ελλάδα και Τουρκία, μειώνονται για Αίγυπτο και αυξάνονται ελαφρώς για Ισπανία. Για το 2015 κυκλοφορούν 4 κατάλογοι (Ελλάδα/Κύπρος, Τουρκία, Ισπανία, Αίγυπτος/Τυνησία). 
Στον ελληνικό κατάλογο, περιλαμβάνονται 19 ελληνικοί προορισμοί, οι οποίοι συνδέονται με 68 πτήσεις την εβδομάδα (48 για Τουρκία), 368 ξενοδοχεία εκ των οποίων 48 νέα και ευελιξία (λόγω των πολλών πτήσεων) ως προς τον προορισμό και το χρόνο παραμονής (συνδυασμός νησιών). 
Τέλος, υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις (έως 35%) για έγκαιρες κρατήσεις και για συνταξιούχους. Σημειώνουμε ότι το πρόγραμμα της Gulet (όμιλος TUI) απευθύνεται κυρίως στην αυστριακή αγορά (μερίδιο 35%).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου